Bezorg ons een nieuwe klant en krijg een waardebon van € 100 cadeau!

Bent u reeds klant bij Van pellicom? Als u bereid bent om ‘mond-tot-mond reclame’ te maken voor ons – en wij daardoor een nieuwe klant maken – dan belonen wij dit graag met een waardebon van € 100. Een bedrag dat u vrij kunt besteden bij meer dan 10.000 winkels in België!

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel eenvoudig. U beveelt Van pellicom aan bij familie of kennissen die bouw- of renovatieplannen hebben en nog op zoek zijn naar een raam- en deurspecialist. En u meldt dit via het invulformulier hieronder.

Voor elke nieuwe klant die door u werd opgegeven en bij ons effectief een bestelling plaatst van minimum € 2.000 excl. BTW, sturen wij u onmiddellijk een waardebon toe. U kunt dus zoveel waardebonnen verdienen als u wil.

Hoe weten we dat u diegene was die bij ons een nieuwe klant heeft aanbevolen?
Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in en geef de naam en het adres op van de persoon en / of het bedrijf aan wie u ons heeft aanbevolen. Tot 31 december 2017 controleren wij bij elke nieuwe klant of zijn gegevens voorkomen in de lijst met potentiële klanten die via onze website werden opgegeven. Zo weten wij dat die klant bij ons is terechtgekomen dankzij uw aanbeveling.

De door u ingevulde gegevens worden door ons gebruikt om u aan de klant te linken en ervoor te zorgen dat de beloning voor uw aanbeveling correct wordt toegewezen. Hebt u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Mijn klantgegevens

Deze actie geldt enkel voor bestaande klanten. Zorg er dus voor dat uw naam en adres overeenkomen met de gegevens waaronder u ons in het verleden een opdracht toevertrouwde.

  • Ik heb Van pellicom aanbevolen bij:

  • Uitvoering

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene voorwaarden

De waardebon is een beloning van Van pellicom aan bestaande klanten die nieuwe klanten aanbrengen. De waardebon is niet inruilbaar in contanten en kan ingeruild worden voor handelswaren bij alle winkels in België die de ‘Ticket Compliments Supreme Award’ aanvaarden. Er wordt slechts één waardebon uitgekeerd per nieuwe klant en per uitgevoerd project van minimum € 2.000 excl. BTW. Indien de nieuwe klant toevallig zou zijn aangebracht door meerdere personen, dan zal de waardebon toegekend worden aan de persoon die als eerste de potentiële klant bij Van pellicom heeft aangemeld. De waardebon kan uiteraard niet toegekend worden wanneer u de ‘potentiële klant’ op onze website registreert nadat die reeds contact heeft opgenomen met onze firma. Deze actie loopt tot en met 31 december 2017.

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

burengerucht

Burengerucht? Verminder de overlast met geluidsisolerende ramen

Door | PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Toch kunnen buren ook weleens voor overlast zorgen. Een luide grasmaaier op zondag, een pittige discussie met argumenten boven de 90 decibel of een metalminnende tienerzoon: burengerucht kan behoorlijk hinderlijk zijn. De oplossing? Een degelijke akoestische isolatie. Zeker als je in een rij- of een koppelwoning woont, is dat een absolute must. Ook de keuze van de juiste ramen spelen daarbij een belangrijke rol. Lees meer…

schuifdeur tuin

Met een schuifdeur geniet je des te meer van je tuin

Door | PVC deuren | Geen reacties

Vooral in de zomer zijn schuifdeuren een grote troef. Waarom? Omdat je met een schuifdeur een naadloze overgang van je woonkamer naar je tuin maakt. Organiseer je een barbecue, dan loop je makkelijk binnen en buiten, zelfs met je handen vol. Zit je binnen, dan geniet je dankzij je schuifdeuren toch van het prachtige zicht op je tuin. Zeker in België is een schuifdeur dan ook een absolute meerwaarde voor je woning.

Een schuifdeur vergroot optisch je woonkamer

Als je aan je woning een tuin of terras wil aanleggen, is het een goed idee om ook een glazen schuifdeur te voorzien. Simpelweg omdat dit zoveel voldoening schenkt. Niet alleen heb je de ganse dag het fantastische zicht op je tuin, je vergroot ook nog eens optisch je woonkamer. Schuifdeuren zijn dan ook ideaal op dagen met twijfelachtig weer of wanneer het je buiten te warm is. Je woonkamer lijkt eens zo groot en er valt ook meer natuurlijk daglicht binnen. Je humeur wordt op slag beter, iets wat je huisgenoten ook zullen appreciëren.

Tal van pluspunten

Maar schuifdeuren hebben nog meer voordelen. Zo draaien ze niet open, waardoor je heel wat ruimte bespaart. Bovendien zijn ze inbraakveilig, wat eveneens mooi meegenomen is. Alle schuifdeuren van Van pellicom zijn voorzien van een hoogkwalitatief afsluitsysteem. Als je dan ook nog weet dat onze schuifdeuren uitstekende isolatiewaarden kunnen voorleggen, dan is er geen enkele reden meer om nog te twijfelen.

Schuifdeur voor de tuin: snel, vakkundig en op maat

Ben je op zoek naar kwalitatieve schuifdeuren om ’s zomers nog meer van je tuin en/of je terras te genieten? Neem dan zeker contact met ons op. We garanderen een snelle plaatsing en piekfijne afwerking. Uiteraard kan je steeds een gratis offerte aanvragen.

Lees alle nieuwsberichten