6 voordelen van pvc-rolluiken

1. Een betere isolatie is ondenkbaarrolluik materiaal

Pvc-rolluiken zijn een gedroomde bondgenoot van pvc-ramen als het gaat over isolatie. In
de zomer bewaren ze de koelte in je woning. ’s Winters voorkomen pvc-rolluiken warmteverlies, waardoor zij de ideale bewakers zijn van een bescheiden energiefactuur. Kortom, rolluiken in pvc bieden de thermische isolatie die jouw woning nodig heeft.

2. Pvc-rolluiken houden inbrekers buiten

Een inbreker hoeft maar een venster in te gooien en hij staat in jouw woonkamer. Door te kiezen voor rolluiken, maak je dat onmogelijk. In neergelaten toestand zorgen de rolluiken ervoor dat inbrekers niet in jouw woning binnendringen. De kans dat ze zelfs geen poging wagen en de voorkeur geven aan een minder beveiligde woonst, is reëel.

3. Verduisteren in een handomdraai

Het ligt voor de hand: pvc-rolluiken bieden de mogelijkheid om eender wanneer de kamer geheel of gedeeltelijk te verduisteren. Heb je zin in een dutje in de sofa of wil je een film bekijken, dan zijn rolluiken erg welkom. Met rolluiken in pvc maak je het makkelijker donker dan met gordijnen.

4. Pvc-rolluiken dempen het geluid

Wie in een drukke straat woont, weet hoe storend het continue geraas van auto’s en vrachtwagens is. Je vindt geen rust, overdag noch ’s nachts. In dat geval zijn pvc-rolluiken een dankbare geluidsdemper om het straatlawaai buiten te houden. Tenslotte weten we allemaal nu en dan rust te waarderen.rolluik materiaal

5. Bescherming bij alle weersomstandigheden

Zowat alle weersomstandigheden laten hun sporen na op jouw ramen en deuren. Niet alleen hagel, wind en vrieskou zijn schadelijk. Ook hevige zonneschijn zorgt voor verkleuring en andere vormen van beschadiging die de levensduur van jouw ramen en deuren verkorten. In zulke gevallen bieden pvc-rolluiken de aangewezen bescherming.

6. Volautomatische werking

Vandaag is het mogelijk om pvc-rolluiken volledig automatisch te laten werken. Met behulp van sensoren worden ze neergelaten bij hevige regenval of zonneschijn. Een buismotor maakt dit mogelijk.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!