Toe aan een nieuwe voordeur? Dit is waar je op moet letten

nieuwe-voordeurBen je op zoek naar een nieuwe voordeur? Dan moet je rekening houden met heel wat criteria. De voordeur moet natuurlijk stijlvol zijn en bij je gevel passen. Maar er zijn nog een aantal andere factoren in het spel. Wil je niets over het hoofd zien? Maak dan gebruik van ons handig overzicht.

De look van een nieuwe voordeur

Een nieuwe voordeur moet om te beginnen bij de stijl van je woning passen en aan je persoonlijke smaak voldoen. Heb je een klassieke woning, een moderne of een huis met een industriële look? Voordeuren vind je in allerlei stijlen, formaten en uitvoeringen. Buitenschrijnwerk bepaalt in grote mate de look van je huis. Reden genoeg om hier voldoende aandacht aan te besteden.

Energie besparen

Je woning goed isoleren is tegenwoordig een must. Het bespaart je niet alleen energiekosten, ook het milieu vaart er wel bij. Hou dus rekening met de isolatiewaarde van je nieuwe voordeur. Die wordt uitgedrukt met een U-waarde. Hoe lager het cijfer, hoe hoger de isolerende werking!

Geef inbrekers geen kans

De voordeur is een gegeerd doelwit voor dieven. Als ze jouw woning uitkiezen, nieuwe-voordeur-kopenproberen ze gegarandeerd om daarlangs binnen te glippen. Kies dus voor een inbraakwerende voordeur. Waarop moet je letten?

  • Een deurslot met een meerpuntsluiting.
  • Inbraakwerend glas.
  • Een stevig materiaal dat tegen een stootje kan en lang meegaat.

Onderhoudsvriendelijkheid van de nieuwe voordeur

Zodra je nieuwe voordeur is geïnstalleerd, wil je er uiteraard zo weinig mogelijk werk mee hebben. Opteer voor een voordeur die uit een onderhoudsvriendelijk materiaal bestaat, zoals PVC. Zo hoef je niet elk jaar je schilderskwast boven te halen…

Wil je een voordeur die aan al deze criteria beantwoordt? Kies dan voor een PVC deur! Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. Extra info nodig? Onze experts staan je met plezier te woord!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!