Raambeveiliging: wees inbrekers te slim af

raambeveiligingWie investeert in raambeveiliging beschermt zijn of haar woning tegen ongewenst bezoek van inbrekers. Honderd procent voorkomen kan natuurlijk nooit, maar met goedgekozen raambeveiliging maak je het inbrekers toch knap lastig om je huis nog binnen te dringen.

PVC: een goed begin voor raambeveiliging

Je hebt verschillende mogelijkheden om je ramen te beveiligen. Alles begint natuurlijk bij
een stevig raamwerk. Wie kiest voor Zendow PVC ramen hoeft zich over de stevigheid alvast niet te veel zorgen te maken. Bovendien hebben ze ook een hoge isolatiewaarde, zowel akoestisch als thermisch.

Inbraakwerende ramen zijn zo geproduceerd dat ze bijna niet uit het kader kunnen worden geslagen. Zeker in combinatie met inbraakwerend glas is het een maatregel die het leven van inbrekers erg bemoeilijkt. Daarnaast bestaan er tal van sloten om op je bestaande ramen te monteren. Simpelweg het raamslot forceren is daardoor ook geen optie meer.

Inbraakwerend glas

Voorzie je ramen van inbraakwerend glas, of beter gekend als gelaagd glas. Dat is zo stevig dat het tal van zware objecten kan weerstaan zonder te breken. Het is samengesteld uit verschillende lagen glas met daartussen een kunststoffolie. Zelfs áls het barst zal het glas nog steeds de vrije doorgang tot je woning versperren. Dat maakt het tot een erg populair type van raambeveiliging.

Inbraakwerende folie

Inbraakwerende ramenInbraakwerende folie, tot slot, is een inbraakvertragende maatregel waarbij er een dunne film op het raam wordt geplakt. Die schrikt occasionele inbreker af en vermindert de schade ook bij vandalisme. Bovendien zorgt dit type van raambeveiliging ervoor dat versplintering van het glas wordt tegengegaan als het breekt.

Je ziet het: er zijn tal van mogelijkheden voor wie zijn ramen wil beveiligen. Laat je in elk geval goed informeren door je raamspecialist!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!