Op zoek naar een schuifvliegenraam? De opties op een rij

schuifvliegenraam optiesBehalve zachte zonnestralen, warme briesjes en bloeiende bloemen, brengt de lente jammer genoeg ook muggen, wespen en andere vervelende insecten met zich mee. Kortom, vanaf de lente is een vliegenraam onmisbaar als je je woning wil verluchten zonder insecten vrij spel te geven. Is jouw huis uitgerust met een schuifraam? Lees dan zeker verder! Dit zijn de verschillende soorten schuifvliegenramen op een rij…

Schuifvliegenramen in en op kader

Als je schuifraam bestaat uit drie delen (een vast deel en twee schuivende delen), vraag je je verdeler het best om een schuifvliegenraam in en op kader.

Schuifvliegenramen op kader

Is er een ventilatierooster – of een ander obstakel – ingebouwd in je raam? Dan heb je een schuifvliegenraam op kader nodig. Zit er een rolluik in de weg? Geen nood, je kunt de kader ook aan de buitenkant van het luik bevestigen.

Dunne schuifvliegenramen

Zijn er geen obstakels en wil je je schuifvliegenraam graag tussen het raam en het rolluik monteren? Dan is een dun schuifvliegraam voor jou de beste keuze. Controleer voor je aankoop wel even of er minstens twee centimeter vrij is tussen het rolluik en het raam.

Schuifvliegenraam op maat

Ben je op zoek naar een pvc-vliegenraam in een bepaalde kleur en met bepaalde afmetingen? Dan zit je goed bij Van pellicom! Je kunt bij ons terecht voor pvc-schuifvliegenramen op maat, maar ook voor permanente vliegenramen, oprolvliegenramen, …. Wil je graag een vliegenraam met gelakte coating, een houtstructuurfolie of kleuring in de massa? Het kan allemaal! Jij kiest de RAL-kleur die het beste bij je raamprofielen past en wij zorgen ervoor dat je vliegenraam naadloos aansluit op je raam.

schuifvliegenraam - vliegengaasHet perfecte vliegengaas

Bij een degelijk schuifvliegenraam hoort uiteraard kwaliteitsvol vliegengaas. Bij Van pellicom kun je kiezen uit vliegengaas van geplastificeerde glasvezel, inox (extra sterk) en zonwerend vliegengaas.  Stuk voor stuk oerdegelijk, roestvrij en duurzaam!

Heb je nog vragen voor ons? Neem gerust contact op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!