Deceuninck PVC profielen

Deceuninck is al jarenlang marktleider in het produceren van PVC raamprofielen. Het enorm uitgebreide productgamma van zowel hoofd- als bijprofielen voor het bouwen en renoveren van woningen kent tal van toepassingsgebieden: PVC ramen, PVC deuren, vensterbanken, rolluiken, schuiframen, muren, dakrandbekleding en nog veel meer!

Van pellicom plaatst kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop, net zoals Deceuninck, en mag zich daarom een ‘Deceuninck Preferred Partner’ te noemen!

Deceunick

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Zendow: hoogstaande kwaliteit

Met de Zendow-serie bieden we een uitgebreid standaardgamma profielen voor PVC ramen en PVC deuren. Op de site www.deceuninck.be krijgt u een beter zicht op het duurzame karakter van de Zendow profielen, de sterke thermisch en akoestisch isolerende eigenschappen, de hoge inbraakwerendheid, het originele kleurenpalet; kortom de superieure kwaliteit. Zo hebt u straks meer inzicht in hoe Zendow op een duurzame manier bijdraagt tot een lager energieverbruik en een hoger wooncomfort.

Zendow logo

Zendow #neo: het raam van morgen

Waar Zendow al uitzonderlijke prestaties leverde op vlak van thermische en akoestische isolatie, gaan de nieuwe Zendow #neo profielen nog een stapje verder… Dankzij de revolutionaire Linktrusion technologie krijgt isolatie een geheel andere dimensie! Kom meer te weten over de nieuwe Zendow #neo profielen in dit blogartikel, of contacteer ons!

zendow-neo-deceuninck

Raamfabrikant in Bornem

In onze hoogtechnologische productie-eenheid produceren wij uw PVC ramen en deuren op maat, volgens de regels van de kunst en naar uw strengste eisen en verwachtingen. Hierdoor kunnen wij met onze klanten duidelijke afspraken maken over kwaliteit, garantie en levertermijnen.

De Deceuninck PVC profielen staan garant voor een kwalitatief hoogstaand en onderhoudsvriendelijk product met een zeer hoge isolatiewaarde. Het hele productieproces is onderhevig aan permanente controles. Zo beantwoorden Deceuninck PVC profielen aan internationale kwaliteitsstandaarden zoals ISO 9001 en ISO 14001.

Meer info gewenst over Deceuninck PVC profielen?

Wilt u meer informatie over ons gamma PVC ramen en PVC deuren of over het plaatsen van ramen en deuren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag op weg

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

burengerucht

Burengerucht? Verminder de overlast met geluidsisolerende ramen

Door | PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Toch kunnen buren ook weleens voor overlast zorgen. Een luide grasmaaier op zondag, een pittige discussie met argumenten boven de 90 decibel of een metalminnende tienerzoon: burengerucht kan behoorlijk hinderlijk zijn. De oplossing? Een degelijke akoestische isolatie. Zeker als je in een rij- of een koppelwoning woont, is dat een absolute must. Ook de keuze van de juiste ramen spelen daarbij een belangrijke rol. Lees meer…

schuifdeur tuin

Met een schuifdeur geniet je des te meer van je tuin

Door | PVC deuren | Geen reacties

Vooral in de zomer zijn schuifdeuren een grote troef. Waarom? Omdat je met een schuifdeur een naadloze overgang van je woonkamer naar je tuin maakt. Organiseer je een barbecue, dan loop je makkelijk binnen en buiten, zelfs met je handen vol. Zit je binnen, dan geniet je dankzij je schuifdeuren toch van het prachtige zicht op je tuin. Zeker in België is een schuifdeur dan ook een absolute meerwaarde voor je woning.

Een schuifdeur vergroot optisch je woonkamer

Als je aan je woning een tuin of terras wil aanleggen, is het een goed idee om ook een glazen schuifdeur te voorzien. Simpelweg omdat dit zoveel voldoening schenkt. Niet alleen heb je de ganse dag het fantastische zicht op je tuin, je vergroot ook nog eens optisch je woonkamer. Schuifdeuren zijn dan ook ideaal op dagen met twijfelachtig weer of wanneer het je buiten te warm is. Je woonkamer lijkt eens zo groot en er valt ook meer natuurlijk daglicht binnen. Je humeur wordt op slag beter, iets wat je huisgenoten ook zullen appreciëren.

Tal van pluspunten

Maar schuifdeuren hebben nog meer voordelen. Zo draaien ze niet open, waardoor je heel wat ruimte bespaart. Bovendien zijn ze inbraakveilig, wat eveneens mooi meegenomen is. Alle schuifdeuren van Van pellicom zijn voorzien van een hoogkwalitatief afsluitsysteem. Als je dan ook nog weet dat onze schuifdeuren uitstekende isolatiewaarden kunnen voorleggen, dan is er geen enkele reden meer om nog te twijfelen.

Schuifdeur voor de tuin: snel, vakkundig en op maat

Ben je op zoek naar kwalitatieve schuifdeuren om ’s zomers nog meer van je tuin en/of je terras te genieten? Neem dan zeker contact met ons op. We garanderen een snelle plaatsing en piekfijne afwerking. Uiteraard kan je steeds een gratis offerte aanvragen.

Lees alle nieuwsberichten