PVC ramen en PVC deuren plaatsen

Voor de plaatsing en afwerking van uw schrijnwerk kan u steeds vertrouwen op ons plaatsingsteam. Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring met het plaatsen van ramen en deuren in PVC. Bovendien neemt een geschoold schrijnwerker de werfleiding voor zijn rekening. U kan dus steeds rekenen op een professionele afwerking.

Onze projectleider begeleidt de complexere projecten. Indien nodig kan hij aan een werfvergadering deelnemen en ter plaatse zelfstandig beslissingen nemen. Hij is steeds op de hoogte van alle werven en houdt ook de planning nauwgezet in de gaten. Tijdens de werken kan u steeds met vragen bij hem terecht.

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Hoe verloopt zo’n plaatsing?

Na het ondertekenen van de offerte komt een meestergast alle ramen en deuren definitief opmeten. Op basis van die maten gaat alles naar onze eigen productie-eenheid in Bornem. Pas wanneer de bestelde ramen en deuren klaar zijn, wordt er een exact tijdstip afgesproken. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we gemaakte afspraken kunnen nakomen. De gemiddelde levertermijn bedraagt 8 à 12 weken (opgelet, deze periode is slechts indicatief).

Plaatsing PVC ramen en deuren Van pellicomOp het afgesproken tijdstip komen onze plaatsers uw ramen en deuren plaatsen. De laatste dag wordt alles netjes afgewerkt. Ontbreekt er nog iets? Dan kunt u steeds een beroep doen op onze smetloze na-service!

En bij een renovatie…?

Bij een renovatie wordt het oude schrijnwerk eerst uitgebroken. Tenzij iets anders is afgesproken, worden de oude ramen en deuren meegenomen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over waar te blijven met de oude ramen en deuren, Van pellicom staat hiervoor in! Er wordt steeds in fasen gewerkt, zodat u niet hoeft te vrezen dat u zonder ramen en deuren de nacht moet doorbrengen. Op het einde van de werkdag wordt er immers steeds voor een ‘dichte’ situatie gezorgd.

Bij renovatie komt er steeds stof en vuil vrij. Onze vakmensen hebben de ervaring om dit tot een minimum te beperken, maar het kan nooit kwaad om meubels etc. in de omgeving van de te vervangen ramen en deuren wat af te schermen…

Naservice PVC ramen en deuren

Kwaliteit leveren kan alleen maar met een degelijke na-service. Daarom kan u ook achteraf terecht bij de vakmensen van Van pellicom voor reparaties of onderhoud. We komen graag terug bij u langs als dat nodig is. Bovendien hebt u een uitgebreide garantie op glas en profielen!

Wenst u nog meer informatie over ramen en deuren plaatsen? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen u graag verder!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

burengerucht

Burengerucht? Verminder de overlast met geluidsisolerende ramen

Door | PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Toch kunnen buren ook weleens voor overlast zorgen. Een luide grasmaaier op zondag, een pittige discussie met argumenten boven de 90 decibel of een metalminnende tienerzoon: burengerucht kan behoorlijk hinderlijk zijn. De oplossing? Een degelijke akoestische isolatie. Zeker als je in een rij- of een koppelwoning woont, is dat een absolute must. Ook de keuze van de juiste ramen spelen daarbij een belangrijke rol. Lees meer…

schuifdeur tuin

Met een schuifdeur geniet je des te meer van je tuin

Door | PVC deuren | Geen reacties

Vooral in de zomer zijn schuifdeuren een grote troef. Waarom? Omdat je met een schuifdeur een naadloze overgang van je woonkamer naar je tuin maakt. Organiseer je een barbecue, dan loop je makkelijk binnen en buiten, zelfs met je handen vol. Zit je binnen, dan geniet je dankzij je schuifdeuren toch van het prachtige zicht op je tuin. Zeker in België is een schuifdeur dan ook een absolute meerwaarde voor je woning.

Een schuifdeur vergroot optisch je woonkamer

Als je aan je woning een tuin of terras wil aanleggen, is het een goed idee om ook een glazen schuifdeur te voorzien. Simpelweg omdat dit zoveel voldoening schenkt. Niet alleen heb je de ganse dag het fantastische zicht op je tuin, je vergroot ook nog eens optisch je woonkamer. Schuifdeuren zijn dan ook ideaal op dagen met twijfelachtig weer of wanneer het je buiten te warm is. Je woonkamer lijkt eens zo groot en er valt ook meer natuurlijk daglicht binnen. Je humeur wordt op slag beter, iets wat je huisgenoten ook zullen appreciëren.

Tal van pluspunten

Maar schuifdeuren hebben nog meer voordelen. Zo draaien ze niet open, waardoor je heel wat ruimte bespaart. Bovendien zijn ze inbraakveilig, wat eveneens mooi meegenomen is. Alle schuifdeuren van Van pellicom zijn voorzien van een hoogkwalitatief afsluitsysteem. Als je dan ook nog weet dat onze schuifdeuren uitstekende isolatiewaarden kunnen voorleggen, dan is er geen enkele reden meer om nog te twijfelen.

Schuifdeur voor de tuin: snel, vakkundig en op maat

Ben je op zoek naar kwalitatieve schuifdeuren om ’s zomers nog meer van je tuin en/of je terras te genieten? Neem dan zeker contact met ons op. We garanderen een snelle plaatsing en piekfijne afwerking. Uiteraard kan je steeds een gratis offerte aanvragen.

Lees alle nieuwsberichten