ANAF PVC deuren: vakmanschap

Onze PVC deuren zijn stuk voor stuk voorbeelden van vakmanschap. Of het nu gaat over voor- of achterdeuren, een deur moet stevig en veilig zijn en ze moet het karakter van de woning benadrukken.

Wij bieden u een uitgebreide keuze aan modellen en uitvoeringen op het vlak van PVC deuren. Voor de afwerking met een sierpaneel, werken we met kwaliteitsvolle producten van ANAF. Meer informatie vindt u in de catalogus van ANAF.

ANAF voordeuren

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Veiligheid van de deuren

Uw ramen en deuren zijn zeer belangrijk voor de veiligheid van uw woning. Daarom besteden we veel aandacht aan de sluiting en het slot van uw deur. Van pellicom kiest standaard voor een hoge basisveiligheid en hoogwaardige materialen zoals scharnieren, cilinders en tochtborstels. Indien gewenst kunnen we uw deuren uitrusten met elektrische sloten, hang- en sluitwerk van hogere veiligheidsklasse, sierbeslag in alle vormen en maten enzoverder.

Standaard worden onze PVC deuren minimum uitgerust met een 3-puntsluiting. Voor een nog betere beveiliging kunt u kiezen voor een 5-puntsluiting of een extra veiligheidscilinder. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren!

Voordeur zwart

Modellen van PVC deuren

We hechten meestal veel aandacht aan het uitzicht van onze voordeur. Hieronder vindt u enkele deurpanelen uit ons uitgebreid assortiment:

  • Een PVC voordeur met een klassiek uitzicht kan u enkel verkrijgen met een sierpaneel.
  • Een moderne PVC deur kan u volledig zelf samenstellen. Door gebruik te maken van profielen en beglazing kan u zelf het uitzicht van uw voordeur bepalen. Bovendien is dit model prijs/kwaliteit erg voordelig.
  • U hebt uiteraard ook een enorme keuze in moderne sierpanelen van ANAF.

In ons referentiealbum van PVC deuren vindt u verschillende voorbeelden van deze uitvoeringen.

Naast de plaatsing van PVC deuren, staat Van pellicom ook in voor de levering en plaatsing van PVC ramen!

PVC deuren modellen

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

pvc-ramen Deceuninck

Pvc-ramen passen perfect bij je huis én krijgen je energiefactuur omlaag

Door | PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Van pellicom werkt uitsluitend met de pvc-raamprofielen van Deceuninck en mag zich daarom een ‘Deceuninck Preferred Partner’ noemen. De pvc-ramen van Deceuninck zijn honderd procent Belgische producten die bekendstaan om hun duurzaamheid en hoge kwaliteit. Maar er is er meer: ze helpen ook om je energiefactuur te doen dalen én ze zijn verkrijgbaard in duizenden kleurencombinaties. Je vindt dan ook altijd ramen die perfect aansluiten bij jouw woning. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten