Aluminium vliegenraam op maat

Insecten kunnen erg vervelend zijn, vooral als het gaat om muggen of wespen. Muggentabletten kunnen een oplossig bieden, maar voorkomen is beter dan genezen. Aluminium vliegenramen beschermen je tegen ongewenste insecten en voorkomen muggensteken. Zo kan je zonder zorgen je huis verluchten, je Aluminium vliegenramen houden de insecten wel tegen!

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Aluminium vliegenraam op maat

Om te vermijden dat insecten alsnog je woning binnendringen, moet je vliegenraam naadloos aansluiten op je raam. Bij Van pellicom kan je dan ook terecht voor vliegenramen op maat. Zo weet je zeker dat insecten geen enkele kans krijgen om je woning binnen te dringen.

Een vliegenraam op maat, dat wil zeggen dat je ook de kleur van dit vliegenraam zelf kan kiezen. Je kan daarbij kiezen voor een gelakte coating, een houtstructuurfolie of kleuring in de massa. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat iedereen een vliegenraam kan kiezen dat past bij zijn of haar persoonlijke smaak én interieur.

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

pvc-ramen Deceuninck

Pvc-ramen passen perfect bij je huis én krijgen je energiefactuur omlaag

Door | PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Van pellicom werkt uitsluitend met de pvc-raamprofielen van Deceuninck en mag zich daarom een ‘Deceuninck Preferred Partner’ noemen. De pvc-ramen van Deceuninck zijn honderd procent Belgische producten die bekendstaan om hun duurzaamheid en hoge kwaliteit. Maar er is er meer: ze helpen ook om je energiefactuur te doen dalen én ze zijn verkrijgbaard in duizenden kleurencombinaties. Je vindt dan ook altijd ramen die perfect aansluiten bij jouw woning. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten