Dubbele beglazing

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe ramen of deuren dient u rekening te houden met een heel aantal zaken. Het type beglazing of het soort glas dat gebruikt wordt in de ramen is hier bijvoorbeeld een van. Welke soort uitvoering of afwerking u ook kiest, we zullen u steeds aanraden om voor dubbele beglazing te kiezen. Energiebesparing, betere isolatie en inbraakbeveiliging zijn enkele van de vele voordelen waar u van kan genieten wanneer u kiest voor dubbel glas bij de plaatsing van uw ramen.

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Dubbele beglazing: energie besparen, inbraakpreventie en geluidsisolatie

Dubbele beglazing is niet weg te denken uit de moderne nieuwbouw- of renovatieprojecten. Het heeft heel wat troeven in handen waardoor u de investering op termijn dubbel en dik terugverdient. Het belangrijkste voordeel van dubbel glas is de hoge isolatiewaarde, maar verder houdt het ook rumoer en inbrekers buiten.

De voornaamste troeven van dubbele beglazing

Het principe van dubbele beglazing is eigenlijk vrij eenvoudig. Het bestaat uit twee glasbladen met daartussen een spouw die gevuld is met droge lucht of een gas. Dubbel glas is onontbeerlijk om energie te besparen, maar wordt ook voor inbraakpreventie en geluidsisolatie gebruikt. We zetten de drie soorten even op een rijtje:

  • Thermische dubbele beglazing: twee glasbladen van gelijke dikte met ertussen droge lucht of een ander (edel)gas;
  • Inbraakwerende dubbele beglazing: glasbladen bestaan uit meerdere glaslagen gescheiden door een kunstoffolie;
  • Akoestische dubbele beglazing: twee glasbladen met een verschillende dikte waarvan een gelaagd is (door middel van een folie).

De revolutionaire Linktrusion technologie van Deceuninck zorgt ervoor dat onze PVC profielen een nooit eerder geziene isolatiecapaciteit hebben, op alle vlakken! De Linktrusion technologie is terug te vinden in het Zendow #neo assortiment, beschikbaar bij Van pellicom! Voor meer info over Linktrusion, neem een kijkje in onze Linktrusion folder.

Dubbele beglazing: tot 50 procent minder energiekosten

Door enkel glas door dubbele beglazing te vervangen kunt u tussen 30 en 50 procent op u energiefactuur besparen. Het rendement en de terugverdientijd hangt uiteraard af van de prijs van de beglazing, maar ook van de stookkosten. Hoe lager het K-peil, hoe beter de isolatie en hoe minder warmteverliezen er zijn. Er zijn verschillende soorten dubbel glas verkrijgbaar: naast de ‘standaard’ versie kunt u ook hoogrendementsglas verkrijgen waarbij er aan de binnenkant van het glas een speciale warmtereflecterende metaalcoating is aangebracht. Die is transparant en laat de zonnestralen binnen, maar houdt de warmte binnen.

Nieuwbouw of renovatie? Contacteer ons!

Plant u een nieuwbouw of renovatieproject? Bij Van pellicom bent u aan het juiste adres voor PVC ramen met dubbele beglazing! Wij plaatsen gloednieuwe PVC ramen en deuren en vervangen ook bestaande ramen of beglazing. Interesse? Aarzel dan niet ons te contacteren! U kunt ook online ook een gratis offerte aanvragen, zonder enige verplichting. Het enige wat u hoeft te doen, is het formulier invullen. Op zoek naar meer informatie? Dan kunt u altijd onze uitgebreide productfolders raadplegen.

Gratis offerte!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

burengerucht

Burengerucht? Verminder de overlast met geluidsisolerende ramen

Door | PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Toch kunnen buren ook weleens voor overlast zorgen. Een luide grasmaaier op zondag, een pittige discussie met argumenten boven de 90 decibel of een metalminnende tienerzoon: burengerucht kan behoorlijk hinderlijk zijn. De oplossing? Een degelijke akoestische isolatie. Zeker als je in een rij- of een koppelwoning woont, is dat een absolute must. Ook de keuze van de juiste ramen spelen daarbij een belangrijke rol. Lees meer…

schuifdeur tuin

Met een schuifdeur geniet je des te meer van je tuin

Door | PVC deuren | Geen reacties

Vooral in de zomer zijn schuifdeuren een grote troef. Waarom? Omdat je met een schuifdeur een naadloze overgang van je woonkamer naar je tuin maakt. Organiseer je een barbecue, dan loop je makkelijk binnen en buiten, zelfs met je handen vol. Zit je binnen, dan geniet je dankzij je schuifdeuren toch van het prachtige zicht op je tuin. Zeker in België is een schuifdeur dan ook een absolute meerwaarde voor je woning.

Een schuifdeur vergroot optisch je woonkamer

Als je aan je woning een tuin of terras wil aanleggen, is het een goed idee om ook een glazen schuifdeur te voorzien. Simpelweg omdat dit zoveel voldoening schenkt. Niet alleen heb je de ganse dag het fantastische zicht op je tuin, je vergroot ook nog eens optisch je woonkamer. Schuifdeuren zijn dan ook ideaal op dagen met twijfelachtig weer of wanneer het je buiten te warm is. Je woonkamer lijkt eens zo groot en er valt ook meer natuurlijk daglicht binnen. Je humeur wordt op slag beter, iets wat je huisgenoten ook zullen appreciëren.

Tal van pluspunten

Maar schuifdeuren hebben nog meer voordelen. Zo draaien ze niet open, waardoor je heel wat ruimte bespaart. Bovendien zijn ze inbraakveilig, wat eveneens mooi meegenomen is. Alle schuifdeuren van Van pellicom zijn voorzien van een hoogkwalitatief afsluitsysteem. Als je dan ook nog weet dat onze schuifdeuren uitstekende isolatiewaarden kunnen voorleggen, dan is er geen enkele reden meer om nog te twijfelen.

Schuifdeur voor de tuin: snel, vakkundig en op maat

Ben je op zoek naar kwalitatieve schuifdeuren om ’s zomers nog meer van je tuin en/of je terras te genieten? Neem dan zeker contact met ons op. We garanderen een snelle plaatsing en piekfijne afwerking. Uiteraard kan je steeds een gratis offerte aanvragen.

Lees alle nieuwsberichten