Hoogrendementsglas: de troeven!

Ben je bezig met een nieuwbouwproject of zijn je ramen aan vervanging toe? Dan is er eigenlijk geen reden denkbaar om niet voor hoogrendementsglas te kiezen. De isolatiewaarde is de grootste troef van hoogrendementsbeglazing, maar er zijn er nog andere. We zetten ze even op een rijtje.

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Hoogrendementsglas doet je energie besparen

Hoogrendementsglas isoleert vijf keer beter dan enkel glas en drie keer beter in vergelijking met dubbel glas. Gevolg? De warmte blijft langer binnen, je moet minder verwarmen en je betaalt minder energiekosten. Bovendien blijft je woning in de zomer lekker fris.

Hoogrendementsbeglazing verhoogt comfort

Hoogrendementsglas zorgt er niet alleen voor dat je minder energie verbruikt, ook het comfort binnenshuis gaat erop vooruit. Tijdens de winter ontsnapt de warmte minder snel naar buiten, terwijl je woning bij warme temperaturen niet in een sauna verandert.

Extra troeven

Energie-efficiëntie is een domein waarop hoogrendementsglas goed scoort, maar daar blijft het niet bij. Dit soort beglazing houdt ook geluid tegen en maakt het inbrekers extra moeilijk om via een raam je woning binnen te dringen. Bovendien heeft hoogrendementsbeglazing ook een zonwerende werking.

Hoogrendementsglas: iets voor jou?

Ben je op zoek naar ramen met een hoge isolatiewaarde die je energiefactuur drastisch doen dalen? Dan is hoogrendementsglas de ideale oplossing. Neem contact met ons op voor een gratis offerte. Bij Van Pellicom krijg je advies op maat en ben je aan het juiste adres voor echt vakwerk!

Gratis offerte!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

burengerucht

Burengerucht? Verminder de overlast met geluidsisolerende ramen

Door | PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Toch kunnen buren ook weleens voor overlast zorgen. Een luide grasmaaier op zondag, een pittige discussie met argumenten boven de 90 decibel of een metalminnende tienerzoon: burengerucht kan behoorlijk hinderlijk zijn. De oplossing? Een degelijke akoestische isolatie. Zeker als je in een rij- of een koppelwoning woont, is dat een absolute must. Ook de keuze van de juiste ramen spelen daarbij een belangrijke rol. Lees meer…

schuifdeur tuin

Met een schuifdeur geniet je des te meer van je tuin

Door | PVC deuren | Geen reacties

Vooral in de zomer zijn schuifdeuren een grote troef. Waarom? Omdat je met een schuifdeur een naadloze overgang van je woonkamer naar je tuin maakt. Organiseer je een barbecue, dan loop je makkelijk binnen en buiten, zelfs met je handen vol. Zit je binnen, dan geniet je dankzij je schuifdeuren toch van het prachtige zicht op je tuin. Zeker in België is een schuifdeur dan ook een absolute meerwaarde voor je woning.

Een schuifdeur vergroot optisch je woonkamer

Als je aan je woning een tuin of terras wil aanleggen, is het een goed idee om ook een glazen schuifdeur te voorzien. Simpelweg omdat dit zoveel voldoening schenkt. Niet alleen heb je de ganse dag het fantastische zicht op je tuin, je vergroot ook nog eens optisch je woonkamer. Schuifdeuren zijn dan ook ideaal op dagen met twijfelachtig weer of wanneer het je buiten te warm is. Je woonkamer lijkt eens zo groot en er valt ook meer natuurlijk daglicht binnen. Je humeur wordt op slag beter, iets wat je huisgenoten ook zullen appreciëren.

Tal van pluspunten

Maar schuifdeuren hebben nog meer voordelen. Zo draaien ze niet open, waardoor je heel wat ruimte bespaart. Bovendien zijn ze inbraakveilig, wat eveneens mooi meegenomen is. Alle schuifdeuren van Van pellicom zijn voorzien van een hoogkwalitatief afsluitsysteem. Als je dan ook nog weet dat onze schuifdeuren uitstekende isolatiewaarden kunnen voorleggen, dan is er geen enkele reden meer om nog te twijfelen.

Schuifdeur voor de tuin: snel, vakkundig en op maat

Ben je op zoek naar kwalitatieve schuifdeuren om ’s zomers nog meer van je tuin en/of je terras te genieten? Neem dan zeker contact met ons op. We garanderen een snelle plaatsing en piekfijne afwerking. Uiteraard kan je steeds een gratis offerte aanvragen.

Lees alle nieuwsberichten