PVC rolluiken

Rolluiken kiezen is niet altijd even makkelijk… Verschillende types, materialen, afwerkingen, enz. doen u al snel het overzicht verliezen. Van pellicom kiest bewust voor PVC rolluiken, omwille van de duidelijke voordelen op verschillende vlakken.

Bij Van pellicom kunt u steeds terecht voor een advies én een feilloze plaatsing en naservice van PVC rolluiken! Laat onze referenties u overtuigen…

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

De voordelen van PVC rolluiken

PVC rolluiken bieden heel wat voordelen:

 • Prijs/kwaliteit:
  PVC rolluiken zijn goedkoper dan hun tegenhangers in aluminium, maar hoeven op geen enkel vlak in kwaliteit in te boeten! Het verschil in prijs zit ‘m eigenlijk in het productieproces zelf: PVC is makkelijker en sneller te bewerken, wat zich vertaalt in een lagere kostprijs.
 • Isolatie:
  PVC is nog steeds de nummer 1 op vlak van thermische isolatiecapaciteit. De warmte blijft goed binnen tijdens de winter en in de zomer kunt u het binnen lekker koel houden. En vergeet niet: een betere isolatie = een lagere energiefactuur!
 • Geluidsbescherming:
  PVC is een uitstekende akoestische isolator! Ramen aan een lawaaierige straatkant? Dan brengt u rust in huis met PVC rolluiken.
 • Veiligheid:
  rolluiken bieden een extra bescherming tegen inbraken. Bovendien kunnen onze rolluiken worden uitgerust met extra inbraakwerende toebehoren.
 • Privacy:
  spreekt voor zich. Met rolluiken hebt u niet langer last van ongewenste blikken.
 • Uitgebreid kleurenpallet:
  het grote voordeel waar aluminium rolluiken meestal de duimen moeten leggen. PVC rolluiken zijn te verkrijgen in een brede waaier aan kleuren. Daarnaast zijn ze 100% kleurvast.
  > Bekijk het volledige kleurenoverzicht
 • Te bedienen naar wens:
  manueel te bedienen, via een elektrische schakelaar of volautomatisch met een buitensensor? U kiest!
 • Op maat, voor elk type van raam: groot, klein, met of zonder vliegenhor… Van pellicom zorgt voor een installatie volledig op maat van uw infrastructuur!

PVC ramen en deuren

U kunt bij Van pellicom ook terecht voor PVC ramen en deuren. Al onze PVC ramen en deuren worden uiteraard ook op maat gemaakt, waarbij u de keuze hebt uit verschillende profielen en kleuren. Ook naar de beglazing toe zijn er tal van mogelijkheden!

PVC rolluiken op maat gemaakt

Onze rolluiken worden op maat gemaakt. U hebt daarbij de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning.

De PVC rolluikkasten worden bovendien geassembleerd in het atelier, wat voor een perfecte afwerking en een snellere montage ter plaatse zorgt. Van pellicom biedt altijd een oplossing op maat, afhankelijk van de inbouwsituatie!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

burengerucht

Burengerucht? Verminder de overlast met geluidsisolerende ramen

Door | PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Toch kunnen buren ook weleens voor overlast zorgen. Een luide grasmaaier op zondag, een pittige discussie met argumenten boven de 90 decibel of een metalminnende tienerzoon: burengerucht kan behoorlijk hinderlijk zijn. De oplossing? Een degelijke akoestische isolatie. Zeker als je in een rij- of een koppelwoning woont, is dat een absolute must. Ook de keuze van de juiste ramen spelen daarbij een belangrijke rol. Lees meer…

schuifdeur tuin

Met een schuifdeur geniet je des te meer van je tuin

Door | PVC deuren | Geen reacties

Vooral in de zomer zijn schuifdeuren een grote troef. Waarom? Omdat je met een schuifdeur een naadloze overgang van je woonkamer naar je tuin maakt. Organiseer je een barbecue, dan loop je makkelijk binnen en buiten, zelfs met je handen vol. Zit je binnen, dan geniet je dankzij je schuifdeuren toch van het prachtige zicht op je tuin. Zeker in België is een schuifdeur dan ook een absolute meerwaarde voor je woning.

Een schuifdeur vergroot optisch je woonkamer

Als je aan je woning een tuin of terras wil aanleggen, is het een goed idee om ook een glazen schuifdeur te voorzien. Simpelweg omdat dit zoveel voldoening schenkt. Niet alleen heb je de ganse dag het fantastische zicht op je tuin, je vergroot ook nog eens optisch je woonkamer. Schuifdeuren zijn dan ook ideaal op dagen met twijfelachtig weer of wanneer het je buiten te warm is. Je woonkamer lijkt eens zo groot en er valt ook meer natuurlijk daglicht binnen. Je humeur wordt op slag beter, iets wat je huisgenoten ook zullen appreciëren.

Tal van pluspunten

Maar schuifdeuren hebben nog meer voordelen. Zo draaien ze niet open, waardoor je heel wat ruimte bespaart. Bovendien zijn ze inbraakveilig, wat eveneens mooi meegenomen is. Alle schuifdeuren van Van pellicom zijn voorzien van een hoogkwalitatief afsluitsysteem. Als je dan ook nog weet dat onze schuifdeuren uitstekende isolatiewaarden kunnen voorleggen, dan is er geen enkele reden meer om nog te twijfelen.

Schuifdeur voor de tuin: snel, vakkundig en op maat

Ben je op zoek naar kwalitatieve schuifdeuren om ’s zomers nog meer van je tuin en/of je terras te genieten? Neem dan zeker contact met ons op. We garanderen een snelle plaatsing en piekfijne afwerking. Uiteraard kan je steeds een gratis offerte aanvragen.

Lees alle nieuwsberichten