Bezorg ons een nieuwe klant en krijg een waardebon van € 100 cadeau!

Bent u reeds klant bij Van pellicom? Als u bereid bent om ‘mond-tot-mond reclame’ te maken voor ons – en wij daardoor een nieuwe klant maken – dan belonen wij dit graag met een waardebon van € 100. Een bedrag dat u vrij kunt besteden bij meer dan 10.000 winkels in België!

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel eenvoudig. U beveelt Van pellicom aan bij familie of kennissen die bouw- of renovatieplannen hebben en nog op zoek zijn naar een raam- en deurspecialist. En u meldt dit via het invulformulier hieronder.

Voor elke nieuwe klant die door u werd opgegeven en bij ons effectief een bestelling plaatst van minimum € 2.000 excl. BTW, sturen wij u onmiddellijk een waardebon toe. U kunt dus zoveel waardebonnen verdienen als u wil.

Hoe weten we dat u diegene was die bij ons een nieuwe klant heeft aanbevolen?
Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in en geef de naam en het adres op van de persoon en / of het bedrijf aan wie u ons heeft aanbevolen. Tot 31 december 2017 controleren wij bij elke nieuwe klant of zijn gegevens voorkomen in de lijst met potentiële klanten die via onze website werden opgegeven. Zo weten wij dat die klant bij ons is terechtgekomen dankzij uw aanbeveling.

De door u ingevulde gegevens worden door ons gebruikt om u aan de klant te linken en ervoor te zorgen dat de beloning voor uw aanbeveling correct wordt toegewezen. Hebt u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Mijn klantgegevens

Deze actie geldt enkel voor bestaande klanten. Zorg er dus voor dat uw naam en adres overeenkomen met de gegevens waaronder u ons in het verleden een opdracht toevertrouwde.

  • Ik heb Van pellicom aanbevolen bij:

  • Uitvoering

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene voorwaarden

De waardebon is een beloning van Van pellicom aan bestaande klanten die nieuwe klanten aanbrengen. De waardebon is niet inruilbaar in contanten en kan ingeruild worden voor handelswaren bij alle winkels in België die de ‘Ticket Compliments Supreme Award’ aanvaarden. Er wordt slechts één waardebon uitgekeerd per nieuwe klant en per uitgevoerd project van minimum € 2.000 excl. BTW. Indien de nieuwe klant toevallig zou zijn aangebracht door meerdere personen, dan zal de waardebon toegekend worden aan de persoon die als eerste de potentiële klant bij Van pellicom heeft aangemeld. De waardebon kan uiteraard niet toegekend worden wanneer u de ‘potentiële klant’ op onze website registreert nadat die reeds contact heeft opgenomen met onze firma. Deze actie loopt tot en met 31 december 2017.

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

s-peil

Het S-peil vervangt het K-peil: zó zit dat

By | Energiebesparend, Verbouwen & renoveren | No Comments

Sinds begin dit jaar is de EPB-regelgeving aangepast. Een van de opvallendste nieuwigheden is de introductie van het S-peil of schilpeil, een nieuwe parameter voor de energieprestaties van woningen. Die moet de tekortkomingen van de vorige parameter voor woningen, het K-peil, en de netto-energiebehoefte (NE) oplossen. Wil je weten hoe het precies zit met dat nieuwe S-peil? Ontdek het in dit artikel. Read More

Lees alle nieuwsberichten