PVC ramen en PVC deuren plaatsen

Voor de plaatsing en afwerking van uw schrijnwerk kan u steeds vertrouwen op ons plaatsingsteam. Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring met het plaatsen van ramen en deuren in PVC. Bovendien neemt een geschoold schrijnwerker de werfleiding voor zijn rekening. U kan dus steeds rekenen op een professionele afwerking.

Onze projectleider begeleidt de complexere projecten. Indien nodig kan hij aan een werfvergadering deelnemen en ter plaatse zelfstandig beslissingen nemen. Hij is steeds op de hoogte van alle werven en houdt ook de planning nauwgezet in de gaten. Tijdens de werken kan u steeds met vragen bij hem terecht.

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Hoe verloopt zo’n plaatsing?

Na het ondertekenen van de offerte komt een meestergast alle ramen en deuren definitief opmeten. Op basis van die maten gaat alles naar onze eigen productie-eenheid in Bornem. Pas wanneer de bestelde ramen en deuren klaar zijn, wordt er een exact tijdstip afgesproken. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we gemaakte afspraken kunnen nakomen. De gemiddelde levertermijn bedraagt 8 à 12 weken (opgelet, deze periode is slechts indicatief).

Plaatsing PVC ramen en deuren Van pellicomOp het afgesproken tijdstip komen onze plaatsers uw ramen en deuren plaatsen. De laatste dag wordt alles netjes afgewerkt. Ontbreekt er nog iets? Dan kunt u steeds een beroep doen op onze smetloze na-service!

En bij een renovatie…?

Bij een renovatie wordt het oude schrijnwerk eerst uitgebroken. Tenzij iets anders is afgesproken, worden de oude ramen en deuren meegenomen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over waar te blijven met de oude ramen en deuren, Van pellicom staat hiervoor in! Er wordt steeds in fasen gewerkt, zodat u niet hoeft te vrezen dat u zonder ramen en deuren de nacht moet doorbrengen. Op het einde van de werkdag wordt er immers steeds voor een ‘dichte’ situatie gezorgd.

Bij renovatie komt er steeds stof en vuil vrij. Onze vakmensen hebben de ervaring om dit tot een minimum te beperken, maar het kan nooit kwaad om meubels etc. in de omgeving van de te vervangen ramen en deuren wat af te schermen…

Naservice PVC ramen en deuren

Kwaliteit leveren kan alleen maar met een degelijke na-service. Daarom kan u ook achteraf terecht bij de vakmensen van Van pellicom voor reparaties of onderhoud. We komen graag terug bij u langs als dat nodig is. Bovendien hebt u een uitgebreide garantie op glas en profielen!

Wenst u nog meer informatie over ramen en deuren plaatsen? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen u graag verder!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

s-peil

Het S-peil vervangt het K-peil: zó zit dat

By | Energiebesparend, Verbouwen & renoveren | No Comments

Sinds begin dit jaar is de EPB-regelgeving aangepast. Een van de opvallendste nieuwigheden is de introductie van het S-peil of schilpeil, een nieuwe parameter voor de energieprestaties van woningen. Die moet de tekortkomingen van de vorige parameter voor woningen, het K-peil, en de netto-energiebehoefte (NE) oplossen. Wil je weten hoe het precies zit met dat nieuwe S-peil? Ontdek het in dit artikel. Read More

Lees alle nieuwsberichten