Zuivere kleuren voor je PVC ramen en deuren: PVC kleuring in de massa

PVC kleuring in de massa: de zuiverste kleuring voor uw PVC ramen en deuren

Kleuren PVC ramen

Het kleurenpalet dat Van pellicom u aanbiedt, vindt u nergens anders op de PVC-markt. Zo kan u kiezen tussen houtstructuurfolie, gelakte coating of PVC kleuring in de massa (uit één stuk – bij beschadiging zie je geen kleurverschil). Voor alle uitvoeringen garanderen we een nooit geziene duurzaamheid en kwaliteitsvolle afwerking.

Een kleurpalet kiezen voor uw woning of beslissen welke kleuren ermee harmoniseren is niet eenvoudig. Onze kleurpaletten zijn speciaal ontworpen om u bij deze belangrijke beslissing bij te staan.

Vloekende kleuren

Soms valt het voor dat u een kleur prachtig vindt in een catalogus. U beslist deze kleur te gebruiken voor de renovatie van uw gevel. Maar helaas blijkt de kleur die u zag toen u haar koos, niet volledig tot haar recht te komen in het kleurpalet rondom uw woning. De kleur integreert spijtig genoeg niet en vloekt met zijn omgeving.

Het is dus niet eenvoudig om voor uw huis het ideale kleurenpalet te kiezen en te weten te komen welke kleuren erbij passen. Ons kleurenassortiment is zo ontworpen om u bij uw keuze te adviseren.

Onze kleuren passen steeds, ongeacht het land, stad of dorp waar u woont.

Zuivere kleuren voor je PVC ramen

Intelligent en doordacht

Wil een kleur deel uitmaken van onze kleurcollectie, dan dient deze intelligent en doordacht te zijn.

Als een kleur intelligent is, dan is dit een kleur met voldoende persoonlijkheid om de aandacht te vestigen op de architectuur en zijn omgeving. Een doordachte kleur weet zich in een harmonie te verbergen en die past bij alle andere kleuren.

Om onze kleurencollectie tot stand te brengen, werkten onze specialisten samen met de grootste kleurenartieste die er bestaat. Haar kleuren zijn wereldwijd gekend en kunnen overal op grote waardering rekenen. Haar naam? De Natuur.

Meer informatie over de beschikbare kleuren voor PVC ramen en deuren? Neem vrijblijvend contact met ons op!