Een klassieke voordeur: karakteristiek en duurzaam

klassieke voordeurHeb je een woning in klassieke stijl, pastorie of cottage? Dan kies je best voor een klassieke voordeur. Voordeuren benadrukken de stijl van je woning en moeten een harmonieus geheel vormen met je gevel. Samen met de ramen zorgen ze voor een mooi geheel. Het materiaal, de kleur, de afmetingen, het budget en je persoonlijke smaak: het zijn allemaal criteria waarmee je rekening houdt bij de keuze van een klassieke voordeur.

Klassieke voordeuren in de juiste kleur

Als je voor een klassieke voordeur opteert, hou je in de eerste plaats rekening met de kleur van je gevel. Je deur moet immers een meerwaarde bieden en wanneer je de verkeerde kleur kiest, creëer je een kakofonie waardoor de uitstraling van je woning wordt verknoeid. Hou ook rekening met de kleur van het voegsel: het wordt wel eens vergeten, maar ook dit is een belangrijke factor. Voor PVC deuren gebruiken we de RAL-kleuren die je een waaier aan mogelijkheden bieden. Contacteer ons gerust om er meer over te weten!

klassieke voordeurenDeuren in combinatie met glaspartijen

Glaspartijen spelen een belangrijke rol voor de look van klassieke voordeuren. Glas dat bijvoorbeeld opgesplitst wordt in vier delen roept de sfeer van weleer op en zorgt voor een karakteristieke uitstraling. Je kan ook glas-in-lood gebruiken wat een erg geslaagd resultaat biedt zonder in te boeten aan duurzaamheid of isolatievermogen. Op die manier worden je bezoekers aangenaam verrast wanneer ze aan je voordeur verschijnen.

Klassieke voordeur en duurzaamheid

Net zoals bij ramen, is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt bij de keuze van een klassieke voordeur. Kies deuren die uit een degelijk materiaal bestaan, bestand zijn tegen weer en wind en tegen een stootje kunnen. PVC scoort erg goed op deze criteria en biedt je zekerheid op lange termijn.

PVC: ideaal voor klassieke voordeuren

PVC deuren zijn dus perfect geschikt om dienst te doen als klassieke voordeur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren waardoor je zeker een model vindt die in de smaak valt.

Wil je een klassieke voordeur kiezen? Neem dan contact met ons op voor een gratis offerte op maat. Onze specialisten staan je met alle plezier te woord!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!