Lekker weer op komst, maar houd muggen en ongedierte buiten dankzij een vliegenraam

Op warme zomermaanden zetten we graag de ramen en deuren wagenwijd open om wat frisse lucht binnen te laten. Jammer genoeg geven we daarmee ook vrij spel aan muggen en andere vervelend ongedierte dat zich maar al te graag in huis komt nestelen. Een vliegenraam wordt door de meesten courant gebruikt, maar een vliegendeur wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl het toch het verschil kan betekenen tussen een rustige of een slapeloze nacht. Gun jezelf ‘zoemvrije’ nachtrust en investeer daarom in een vliegenraam.

Twee vliegen in één klap!

Als het kwik buiten een stuk boven de 20 graden uitkomt, willen we het natuurlijk binnen lekker koel houden. We zetten dan al gemakkelijk een raam of deur open, dat zorgt voor een erg welgekomen briesje binnenshuis. Jammer genoeg profiteren ook muggen en vliegen van die onverwachte ‘gastvrijheid’ door ons het leven lastig te maken met allerhande onhebbelijkheden. Het gevolg laat zich raden: horden vliegen die zich tegoed doen aan je lunch en nachtelijke jachtpartijen op die ene mug die je uit je slaap houdt (“Of zijn het er toch twee?”).

Vliegenramen op maat

De oplossing ligt nochtans voor de hand: installeer vliegenramen en –deuren en het ongedierte blijft netjes waar het hoort: buiten. Een vliegenraam heeft in de meeste woningen al lang ingang gevonden, maar een vliegendeur is heel wat minder bekend. Een vliegendeur plaats je – zoals de naam al zegt – in een deuropening. Zo kun je je voor- of achterdeur rustig open laten staan zonder te moeten vrezen voor een invasie van zoemende en hongerige bloedzuigers.

Van pellicom staat ook in voor de bijkomende plaatsing van vliegenramen bovenop je PVC ramen en deuren. Ze zijn beschikbaar in alle denkbare maten en kleuren en passen netjes bij je PVC deuren en ramen. Meer weten? Vraag dan gratis een offerte aan voor jouw vliegenraam.

[button color=”extra-color-1″ hover_text_color_override=”#fff” url=”https://vanpellicom.be/contact/” text=”Contacteer ons” color_override=””]

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!