PVC kozijnen: bekoorlijk en betaalbaar

PVC kozijnenBen je op zoek naar nieuwe ramen en twijfel je nog tussen hout, aluminium en PVC? Kies dan, net zoals heel wat mensen, voor PVC kozijnen. Ze zijn erg populair, zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten. En dat is niet verwonderlijk wanneer je de voordelen op een rijtje zet. De voornaamste troeven van PVC zijn: de mooie look, het duurzame aspect, de voordelige prijs en de uitzonderlijke isolatiecapaciteit. Maar er zijn nog andere factoren die in de kaart van PVC kozijnen spelen. We zetten ze op een rijtje…

De ideale prijs-kwaliteitverhouding

Bij de keuze van je buitenschrijnwerk wil je uiteraard de beste prijs-kwaliteitverhouding. PVC kozijnen scoren het beste op dit criterium. Je kan ze verkrijgen aan een heel scherpe prijs en ook op het gebied van kwaliteit gooien ze hoge ogen.

PVC kozijnen voor het leven

PVC is een duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan en heel lang meegaat. En dat merk je aan de levensduur. In feite koop je PVC kozijnen voor het leven, ze gaan maar liefst 40 jaar (en langer) mee. Na verloop van tijd kan je ze schilderen en een opknapbeurt geven.

PVC is op-en-top onderhoudsvriendelijk

Heb je geen zin om je buitenschrijnwerk ieder jaar af te schuren en te onderhouden? Dan moet je PVC kozijnen kopen. Je hebt er een minimum aan onderhoudswerk aan, en ze blijven wel in perfecte staat. Je kan je kostbare tijd dus aan iets anders besteden en krijgt zelden te maken met dikwijls dure onderhoudskosten.

PVC kozijnen isoleren uitstekend

PVC profielen

Buitenschrijnwerk met een hoge isolatiewaarde is tegenwoordig een must. Met de stijgende energieprijzen in het achterhoofd, kan je maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Het energiezuinige rapport van PVC kozijnen mag gezien worden. En dat voel je in de portemonnee!

> Bereken hier hoeveel je kan besparen dankzij PVC ramen!

Geef dieven geen schijn van een kans

Wil je een veilig gevoel, ook wanneer je van huis bent? Kies dan voor PVC kozijnen. Zo hou je inbrekers buiten en komt je gemoedsrust niet in het gedrang.

Je merkt het, PVC kozijnen kunnen heel wat troeven voorleggen. Wil je advies of een gratis offerte voor PVC ramen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!