De kleur van ramen voor een pastorijwoning: dit zijn de mogelijkheden

kleur ramen pastorijwoningDe kleuren van ramen voor pastorijwoningen zijn op de natuur geïnspireerd. Er zijn tal van mogelijkheden: van witte tot groene en zelfs rode tinten. De juiste ramen geven je pastorijwoning of herenhuis een elegante en karakteristieke toets die zorgt voor warmte en zachtheid. Op die manier krijgt je pastorijwoning de grandeur die het verdient.

Van zuiver wit tot donker eik

De kleurencollectie van de ramen voor pastorijwoningen is ontzettend uitgebreid. Zowel lichte als donkere kleuren behoren tot de mogelijkheden. Hier volgt een greep uit het gamma:

  • crème wit
  • kwartsgrijs
  • pyriet (te vergelijken met taupe)
  • dennengroen
  • wijnrood
  • chocoladebruin

Welke kleur je gevel ook heeft, je vindt zeker een tint die de uitstraling van je woning naar een hoger niveau tilt.

ramen pastorijwoning

Ramen voor een pastorijwoning of een herenwoning

Bij Van pellicom hebben we een gamma in de aanbieding dat speciaal is ontwikkeld voor pastorijwoningen en herenhuizen. Onze Autentica-collectie straalt traditioneel vakmanschap uit. Ze  is ideaal voor wie bezig is met de renovatie van een oud herenhuis in de stad én voor wie een nieuwbouwwoning in pastorijstijl wil bouwen. Kwaliteit en schoonheid vormen de rode draad doorheen het gamma. Autentica is vooral dankzij het gebruik van sierlijsten en afrondingen synoniem met warmte en zachtheid.

Duurzaamheid en design gaan hand in hand

De ramen in pastorijstijl hebben een authentieke uitstraling en doen denken aan de renaissance of barok. Maar dat betekent allerminst dat ze verouderd zijn. Bij de productie wordt er gebruikgemaakt van de meest moderne technieken. Bovendien voldoen de PVC ramen aan hoge kwaliteitsnormen op het gebied van duurzaamheid en isolatiewaarde. Zo ben je er zeker van dat ze lang meegaan en hoef je je geen zorgen te maken over een buitensporige energiefactuur.

Heb je interesse in ramen in pastorijstijl en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op extra info of een gratis offerte op maat!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!