Deceuninck PVC profielen

Deceuninck is al jarenlang marktleider in het produceren van PVC raamprofielen. Het enorm uitgebreide productgamma van zowel hoofd- als bijprofielen voor het bouwen en renoveren van woningen kent tal van toepassingsgebieden: PVC ramen, PVC deuren, vensterbanken, rolluiken, schuiframen, muren, dakrandbekleding en nog veel meer!

Van pellicom plaatst kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop, net zoals Deceuninck, en mag zich daarom een ‘Deceuninck Preferred Partner’ te noemen!

Deceunick

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Zendow: hoogstaande kwaliteit

Met de Zendow-serie bieden we een uitgebreid standaardgamma profielen voor PVC ramen en PVC deuren. Op de site www.deceuninck.be krijgt u een beter zicht op het duurzame karakter van de Zendow profielen, de sterke thermisch en akoestisch isolerende eigenschappen, de hoge inbraakwerendheid, het originele kleurenpalet; kortom de superieure kwaliteit. Zo hebt u straks meer inzicht in hoe Zendow op een duurzame manier bijdraagt tot een lager energieverbruik en een hoger wooncomfort.

Zendow logo

Zendow #neo: het raam van morgen

Waar Zendow al uitzonderlijke prestaties leverde op vlak van thermische en akoestische isolatie, gaan de nieuwe Zendow #neo profielen nog een stapje verder… Dankzij de revolutionaire Linktrusion technologie krijgt isolatie een geheel andere dimensie! Kom meer te weten over de nieuwe Zendow #neo profielen in dit blogartikel, of contacteer ons!

zendow-neo-deceuninck

Raamfabrikant in Bornem

In onze hoogtechnologische productie-eenheid produceren wij uw PVC ramen en deuren op maat, volgens de regels van de kunst en naar uw strengste eisen en verwachtingen. Hierdoor kunnen wij met onze klanten duidelijke afspraken maken over kwaliteit, garantie en levertermijnen.

De Deceuninck PVC profielen staan garant voor een kwalitatief hoogstaand en onderhoudsvriendelijk product met een zeer hoge isolatiewaarde. Het hele productieproces is onderhevig aan permanente controles. Zo beantwoorden Deceuninck PVC profielen aan internationale kwaliteitsstandaarden zoals ISO 9001 en ISO 14001.

Meer info gewenst over Deceuninck PVC profielen?

Wilt u meer informatie over ons gamma PVC ramen en PVC deuren of over het plaatsen van ramen en deuren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag op weg

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

de vrieskou buitenhouden

De vrieskou buitenhouden? Investeer in isolerende ramen en deuren

Door | PVC isolatie, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

De winter is nu echt in aantocht en je weet wat dat betekent: tijd om mutsen en sjaals uit de kast te halen en de verwarming een graadje hoger te draaien. Als je niet wil dat alle warmte zomaar naar buiten ontsnapt, is het cruciaal om je woning degelijk te isoleren. Om de vrieskou buiten te houden en de warmte binnen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Lees meer…

nieuwbouw

Nieuwbouw gepland? Kies de juiste ramen en deuren!

Door | PVC deuren, PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Heel wat mensen dromen ervan om een eigen woning te bouwen. In tegenstelling tot bij een renovatie of een instapklare woning kun je bij nieuwbouw alles tot in de kleinste details zélf bepalen. Dat betekent wel dat je een waslijst aan beslissingen zult moeten maken. Van het soort gevelbekleding tot de kleur van de lichtschakelaars: de keuze ligt volledig in jouw handen. Onze tip: besteed zeker ook voldoende aandacht aan de keuze van je ramen en deuren. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten