Deceuninck PVC profielen

Deceuninck is al jarenlang marktleider in het produceren van PVC raamprofielen. Het enorm uitgebreide productgamma van zowel hoofd- als bijprofielen voor het bouwen en renoveren van woningen kent tal van toepassingsgebieden: PVC ramen, PVC deuren, vensterbanken, rolluiken, schuiframen, muren, dakrandbekleding en nog veel meer!

Van pellicom plaatst kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop, net zoals Deceuninck, en mag zich daarom een ‘Deceuninck Preferred Partner’ te noemen!

Deceunick

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Zendow: hoogstaande kwaliteit

Met de Zendow-serie bieden we een uitgebreid standaardgamma profielen voor PVC ramen en PVC deuren. Op de site www.deceuninck.be krijgt u een beter zicht op het duurzame karakter van de Zendow profielen, de sterke thermisch en akoestisch isolerende eigenschappen, de hoge inbraakwerendheid, het originele kleurenpalet; kortom de superieure kwaliteit. Zo hebt u straks meer inzicht in hoe Zendow op een duurzame manier bijdraagt tot een lager energieverbruik en een hoger wooncomfort.

Zendow logo

Zendow #neo: het raam van morgen

Waar Zendow al uitzonderlijke prestaties leverde op vlak van thermische en akoestische isolatie, gaan de nieuwe Zendow #neo profielen nog een stapje verder… Dankzij de revolutionaire Linktrusion technologie krijgt isolatie een geheel andere dimensie! Kom meer te weten over de nieuwe Zendow #neo profielen in dit blogartikel, of contacteer ons!

zendow-neo-deceuninck

Raamfabrikant in Bornem

In onze hoogtechnologische productie-eenheid produceren wij uw PVC ramen en deuren op maat, volgens de regels van de kunst en naar uw strengste eisen en verwachtingen. Hierdoor kunnen wij met onze klanten duidelijke afspraken maken over kwaliteit, garantie en levertermijnen.

De Deceuninck PVC profielen staan garant voor een kwalitatief hoogstaand en onderhoudsvriendelijk product met een zeer hoge isolatiewaarde. Het hele productieproces is onderhevig aan permanente controles. Zo beantwoorden Deceuninck PVC profielen aan internationale kwaliteitsstandaarden zoals ISO 9001 en ISO 14001.

Meer info gewenst over Deceuninck PVC profielen?

Wilt u meer informatie over ons gamma PVC ramen en PVC deuren of over het plaatsen van ramen en deuren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag op weg

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

s-peil

Het S-peil vervangt het K-peil: zó zit dat

By | Energiebesparend, Verbouwen & renoveren | No Comments

Sinds begin dit jaar is de EPB-regelgeving aangepast. Een van de opvallendste nieuwigheden is de introductie van het S-peil of schilpeil, een nieuwe parameter voor de energieprestaties van woningen. Die moet de tekortkomingen van de vorige parameter voor woningen, het K-peil, en de netto-energiebehoefte (NE) oplossen. Wil je weten hoe het precies zit met dat nieuwe S-peil? Ontdek het in dit artikel. Read More

Lees alle nieuwsberichten