Slaap op beide oren met PVC deuren

Laten we maar met de deur in huis vallen. Kiezen voor PVC deuren betekent topkwaliteit aan een scherpe prijs, als je tenminste hoogwaardig én duurzaam materiaal in huis haalt. Daarom werken wij enkel met PVC profielen van Deceuninck. Die staan niet alleen bekend om hun superieure kwaliteit, maar ook om hun isolerende eigenschappen op akoestisch en thermisch vlak. De investering win je op termijn dus dubbel en dik terug. De voordelen op een rij …

  • De strengste isolatienormen? Geen probleem met onze PVC deuren.
  • Een verdraaid scherpe prijs-kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsvriendelijkheid die geen gelijke kent
Ontvang jouw vrijblijvende offerte!

Waarom je voor PVC deuren gebeiteld zit met Van Pellicom

Familiebedrijf met vijftig jaar expertise

Vakkundige plaatsing en perfecte afwerking

Advies omtrent premies

Sterke dienst na verkoop en 10 jaar garantie

Stipte en transparante service

Uitsluitend hoogkwalitatief materiaal met Deceuninck als preferred partner

Veiligheid

Onze PVC deuren worden minimum uitgerust met een 3-puntsluiting en zijn standaard inbraakwerend. Voor een nog betere beveiliging kun je kiezen voor een 5-puntsluiting of een extra veiligheidscilinder.

Jouw smaak

Klassiek, modern of je deur helemaal zelf samenstellen? PVC biedt een brede waaier aan uitvoeringen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden.

Isolerend

Onze PVC deuren voldoen aan de allerstrengste energienormen. Wist je dat PVC beter isoleert dan hout en aluminium? Dat is niet alleen goed nieuws voor jouw energiefactuur, maar ook voor de rust in je huis. Hallo, akoestische isolatie!

Onderhoudsvriendelijk

PVC is stof-en vuilafstotend. Het enige wat je nodig hebt om je deuren schoon te houden, is een zachte spons, een emmer water en een beetje zeep. Minimaal onderhoud voor een maximaal resultaat.

Prijs/kwaliteit

Met PVC kies je voor hoogwaardige kunststof die minstens vijftig jaar meegaat. Een investering die zichzelf dubbel en dik terugbetaalt, dus!

Duurzaam

PVC deuren kunnen net zoals PVC ramen tegen een stootje. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en doorstaan met verve felle zonnestralen en vriestemperaturen. Je mag er dan ook zeker van zijn dat ze lang meegaan én in optimale staat blijven.

Bij elke stap maken wij het verschil

Je ontvangt een vrijblijvende offerte

Wij verwerken je vraag, laten je weten wat je van ons kunt verwachten, overlopen de garantievoorwaarden en berekenen welke besparing jouw nieuwe PVC deuren je opleveren. Bovendien vermelden we mogelijke premies die jouw investering nog voordeliger maken.

We komen langs om alles op te meten

Als je akkoord gaat met onze offerte, komen we langs om polshoogte te nemen. We meten alles op, zodat wij je PVC deuren op maat kunnen garanderen.

We maken een planning (én volgen deze nauwgezet op!)

Tot slot bekijken we wanneer we jouw nieuwe PVC deuren installeren én hoe lang het zal duren. Goede afspraken maken goede vrienden!

"Het is fijn dat er nog bedrijven en mensen zijn waar men op kan vertrouwen."

Eric SchoofsAartselaar, 28 oktober, 2015

Zeer tevreden over jullie service. Bij vragen werden we steeds onmiddellijk geholpen!

Veronique JacobsStabroek, April 22, 2014

Er is echt geen enkel minpuntje te vinden over onze nieuwe deuren... Super professioneel werk!

Didier & Eva Eeckhaut – ParmentierSint-Amandsberg, October 28, 2013

Verder doen met dit personeel, goede teams, goede afwerking en snel werk!

Freddy MiersNiel, April 11, 2015