ANAF PVC deuren: vakmanschap

Onze PVC deuren zijn stuk voor stuk voorbeelden van vakmanschap. Of het nu gaat over voor- of achterdeuren, een deur moet stevig en veilig zijn en ze moet het karakter van de woning benadrukken.

Wij bieden u een uitgebreide keuze aan modellen en uitvoeringen op het vlak van PVC deuren. Voor de afwerking met een sierpaneel, werken we met kwaliteitsvolle producten van ANAF. Meer informatie vindt u in de catalogus van ANAF.

ANAF voordeuren

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Veiligheid van de deuren

Uw ramen en deuren zijn zeer belangrijk voor de veiligheid van uw woning. Daarom besteden we veel aandacht aan de sluiting en het slot van uw deur. Van pellicom kiest standaard voor een hoge basisveiligheid en hoogwaardige materialen zoals scharnieren, cilinders en tochtborstels. Indien gewenst kunnen we uw deuren uitrusten met elektrische sloten, hang- en sluitwerk van hogere veiligheidsklasse, sierbeslag in alle vormen en maten enzoverder.

Standaard worden onze PVC deuren minimum uitgerust met een 3-puntsluiting. Voor een nog betere beveiliging kunt u kiezen voor een 5-puntsluiting of een extra veiligheidscilinder. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren!

Voordeur zwart

Modellen van PVC deuren

We hechten meestal veel aandacht aan het uitzicht van onze voordeur. Hieronder vindt u enkele deurpanelen uit ons uitgebreid assortiment:

  • Een PVC voordeur met een klassiek uitzicht kan u enkel verkrijgen met een sierpaneel.
  • Een moderne PVC deur kan u volledig zelf samenstellen. Door gebruik te maken van profielen en beglazing kan u zelf het uitzicht van uw voordeur bepalen. Bovendien is dit model prijs/kwaliteit erg voordelig.
  • U hebt uiteraard ook een enorme keuze in moderne sierpanelen van ANAF.

In ons referentiealbum van PVC deuren vindt u verschillende voorbeelden van deze uitvoeringen.

Naast de plaatsing van PVC deuren, staat Van pellicom ook in voor de levering en plaatsing van PVC ramen!

PVC deuren modellen

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

de vrieskou buitenhouden

De vrieskou buitenhouden? Investeer in isolerende ramen en deuren

Door | PVC isolatie, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

De winter is nu echt in aantocht en je weet wat dat betekent: tijd om mutsen en sjaals uit de kast te halen en de verwarming een graadje hoger te draaien. Als je niet wil dat alle warmte zomaar naar buiten ontsnapt, is het cruciaal om je woning degelijk te isoleren. Om de vrieskou buiten te houden en de warmte binnen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Lees meer…

nieuwbouw

Nieuwbouw gepland? Kies de juiste ramen en deuren!

Door | PVC deuren, PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Heel wat mensen dromen ervan om een eigen woning te bouwen. In tegenstelling tot bij een renovatie of een instapklare woning kun je bij nieuwbouw alles tot in de kleinste details zélf bepalen. Dat betekent wel dat je een waslijst aan beslissingen zult moeten maken. Van het soort gevelbekleding tot de kleur van de lichtschakelaars: de keuze ligt volledig in jouw handen. Onze tip: besteed zeker ook voldoende aandacht aan de keuze van je ramen en deuren. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten