Deuren kopen? Vertrouw op 50 jaar ervaring in deuren!

Onze expertise laat ons toe om voor iedere woning deuren op maat te maken. Ramen en deuren maken we dan ook niet zomaar, we houden rekening met de isolerende kwaliteiten van het glas, de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

deuren kopen van de hoogste kwaliteit

Bij Van pellicom garanderen we steeds de kwaliteit van de producten die we opleveren. Dit doen we door enkel met de beste materialen te werken. Zo gebruiken we enkel PVC profielen van Deceuninck vanwege hun superieure kwaliteit en duurzame karakter. De Deceuninck profielen garanderen een uitstekende isolatie waardoor u bespaart op uw energiefactuur en geluidsoverlast tot een minimum herleid wordt. Bovendien is er extra aandacht besteed aan inbraakbeveiliging zonder uw keuze op vlak van kleur en stijl te beperken. Kortom wij garanderen dat u tevreden zal zijn over uw deuren!

Deuren kopen

Voor iedere stijl bieden we deuren op maat!

Ons aanbod deuren combineert superieure kwaliteit met een perfecte afwerking die zorgt voor een verzorgde en stijlvolle uitstraling. Stijl is echter een subjectief gegeven. Daarom bieden we een kleurenpalet dat uniek is op de PVC markt en drie mogelijkheden op vlak van uitvoering: uitvoeringen: gekleurd in de massa, houtstructuurfolie of gelakte coating. Voor PVC deuren kunt u bovendien kiezen voor sierpanelen van ANAF die een extra dimensie geven aan uw voordeur. Onze verkopers geven u graag meer informatie over de mogelijkheden in onze toonzaal in Bornem!

Beglazing op maat

Bij PVC ramen en deuren is het uiteraard vanzelfsprekend dat we extra aandacht besteden aan de beglazing. Door aandacht te schenken aan de isolerende kwaliteiten van het glas kan u tot wel €25 per jaar per raam besparen. U heeft echter veel meer keuze dan enkel isolatie. Op basis van uw noden kunnen we tal van mogelijkheden aanbieden zoals gelaagd veiligheidsglas, zonwerende beglazing of gezandstraald glas. .

deuren kopen? Contacteer ons nu!

Contacteer ons voor meer informatie over ons aanbod deuren!