Ramen & deuren in PVC

Nieuwe PVC ramen en deuren plaatsen doe je niet zomaar want ze hebben een grote impact op de uitstraling van je woning. Bovendien vergt het een aanzienlijke investering. Het is dan ook van groot belang dat je buitenschrijnwerk nauwkeurig en volgens de regels van de kunst wordt geïnstalleerd. Daarom kan je best een beroep doen op een gespecialiseerde firma zodat je PVC ramen en deuren er piekfijn uitzien en lang meegaan. Bij Van pellicom ben je daarvoor aan het juiste adres!

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Van pellicom: specialist in PVC ramen en deuren

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van nieuwe PVC
ramen en deuren? Doe dan een beroep op Van pellicom. Wij leveren niet alleen PVC ramen en deuren, maar ook toebehoren. Verder dragen wij kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel en zorgen we voor een perfecte opvolging van de werkzaamheden. Ook voor een accurate afwerking kan je op ons rekenen.

Interesse? Neem dan contact met ons op voor een gratis offerte. Onze specialisten bieden advies op maat en staan je met alle plezier te woord!

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij de keuze van nieuwe ramen en deuren is de prijs-kwaliteitverhouding cruciaal. Ze moeten duurzaam en degelijk zijn en tegelijkertijd niet een te grote hap uit je budget nemen. Want als je met een nieuwbouw- of een renovatieproject bezig bent, kijk je sowieso tegen heel wat kosten aan en moet de rekening op het eind van de rit kloppen. PVC ramen en PVC deuren scoren uitstekend op prijs-kwaliteit en zijn de investering meer dan waard.

  • PVC raamprofielen bestaan uit verschillende luchtkamers waardoor er een thermische buffer ontstaat. Daardoor scoren ze erg goed op het gebied van energiezuinigheid.
  • Als je nieuwe PVC ramen en deuren met hoogrendementsglas combineert, verbruik je nog minder energie. Dit soort beglazing isoleert immers vijf keer beter dan enkel glas en drie keer beter dan dubbele beglazing.

pvc ramen en deuren kopen

PVC ramen en deuren blinken uit in energiezuinigheid

PVC ramen en deuren zijn niet alleen voordelig in prijs. Dankzij hun isolerende eigenschappen zullen de cijfers op je energiefactuur zienderogen dalen. Op termijn verdien je de investering dus dubbel en dik terug. Wat zijn daarvoor de voornaamste redenen? We zetten ze op een rijtje:

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk