PVC ramen en deuren: veelzijdige duurzaamheid

Met PVC ramen en deuren kies je voor topkwaliteit aan een scherpe prijs, als je tenminste hoogwaardig én duurzaam materiaal in huis haalt. Daarom werken wij enkel met PVC profielen van Deceuninck. Die staan niet alleen bekend om hun superieure kwaliteit, maar ook om hun isolerende eigenschappen op akoestisch en thermisch vlak. De investering win je op termijn dus dubbel en dik terug. De voordelen op een rij …

  • PVC ramen en deuren die voldoen aan de strengste isolatienormen
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Bijzonder onderhoudsvriendelijk
Ontvang jouw vrijblijvende offerte!
Deceuninck profiel

Waarom je voor PVC ramen en deuren gebeiteld zit bij Van Pellicom

Familiebedrijf met vijftig jaar expertise

Vakkundige plaatsing en perfecte afwerking

Advies omtrent premies

Sterke dienst na verkoop en 10 jaar garantie

Stipte en transparante service

Uitsluitend hoogkwalitatief materiaal met Deceuninck als preferred partner

Veiligheid

Je wil natuurlijk op beide oren kunnen slapen in je eigen huis. Wist je dat PVC ramen en deuren inbraakwerend zijn? Je mag gerust zijn: inbrekers hebben geen schijn van kans.

Jouw smaak

De PVC ramen en deuren van Van Pellicom worden op maat van jouw woonst gemaakt en je hebt bovendien een ruime keuze aan kleuren, modellen en uitvoeringen. Vind je jouw gading niet? Stel dan zelf de ramen en deuren van je dromen samen.

Isolerend

PVC isoleert beter dan hout en aluminium. Dat is niet alleen goed nieuws voor je energiefactuur, maar ook voor de rust in huis: je kunt rekenen op optimale akoestische en energetische isolatie.

Onderhoudsvriendelijk

PVC is stof- en vuilafstotend. Je hoeft dus helemaal niet hard te zwoegen om je ramen en deuren schoon te krijgen. Een spons en lauw water volstaan: een minimale inspanning voor een maximaal resultaat!

Prijs/kwaliteit

Het geheim van kwaliteitsvolle ramen en deuren? Het materiaal en de plaatsing. Met PVC kies je voor hoogwaardig materiaal dat minstens vijftig jaar meegaat. Een investering die zichzelf dubbel en dik terugbetaalt, dus! Onze eigen vakmannen zorgen bovendien voor de perfecte plaatsing.

Duurzaam

Niet alleen hebben onze PVC ramen en PVC deuren een lange levensduur en uitstekende isolerende eigenschappen waardoor je flink bespaart op je energiefactuur, ze zijn ook volledig recycleerbaar.

Bij elke stap maken wij het verschil

Je ontvangt een vrijblijvende offerte

Wij verwerken je vraag, laten je weten wat je van ons kunt verwachten, overlopen de garantievoorwaarden en berekenen welke besparing jouw nieuwe PVC ramen en deuren je opleveren. Bovendien vermelden we mogelijke premies die jouw investering nog voordeliger maken.

We komen langs om alles op te meten

Als je akkoord gaat met onze offerte, komen we langs om polshoogte te nemen. We meten alles op, zodat wij je PVC ramen en deuren op maat kunnen garanderen.

We maken een planning (én volgen deze nauwgezet op!)

Tot slot bekijken we wanneer we jouw nieuwe PVC ramen en deuren installeren én hoe lang het zal duren. Goede afspraken maken goede vrienden!

"Het is fijn dat er nog bedrijven en mensen zijn waar men op kan vertrouwen."

Eric SchoofsAartselaar, 28 oktober, 2015

Zeer tevreden over jullie service. Bij vragen werden we steeds onmiddellijk geholpen!

Veronique JacobsStabroek, April 22, 2014

Er is echt geen enkel minpuntje te vinden over onze nieuwe deuren... Super professioneel werk!

Didier & Eva Eeckhaut – ParmentierSint-Amandsberg, October 28, 2013

Verder doen met dit personeel, goede teams, goede afwerking en snel werk!

Freddy MiersNiel, April 11, 2015