PVC ramen op maat

Al onze PVC ramen worden op maat gemaakt in hoogwaardig kunststof. U hebt de keuze tussen zeer uiteenlopende uitvoeringen, rekening houdend met uw persoonlijke smaak en voorkeur, in functie van het gebruik. Ook heeft dubbele beglazing en driedubbele beglazing de voorbije decennia sterk aan belang gewonnen, de mogelijkheden op dit vlak zijn dan ook zeer uitgebreid. We zoeken graag samen met u naar de beste oplossing, rekening houdend met uw persoonlijke wensen, zowel op gebied van akoestiek, zonwering, ventilatie als beveiliging.

Nieuwe ramen plaatsen is niet alleen een werk dat niet op 1-2-3 geklaard is, het plaatsen en kopen van ramen vraagt bovendien een serieuze investering. Daarom is de samenwerking met een ervaren vakman van cruciaal belang om de werken tot een goed einde te laten verlopen, en dit tegen de beste prijs!

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

PVC ramen van Deceuninck

Al onze ramen worden vervaardigd op basis van de Deceuninck PVC profielen. Met de Zendow-ramen bieden we een uitgebreid standaardgamma PVC profielen aan. Zowel de grondstoffen als het raamsysteem op zich voldoen volledig aan alle normeringen, zodat u in aanmerking komt voor subsidies en premies.

PVC van Deceuninck

Zendow PVC ramen hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere ramen:

  • erg hoge isolatiewaarde, zowel thermisch als akoestisch;
  • veilig & hoogwaardig kunststof;
  • beste prijs/kwaliteitverhouding;
  • veel afwerkmogelijkheden;
  • duurzame & onderhoudsvriendelijke ramen.

Deceuninck is een absolute koploper als het aankomt op de toepassing van nieuwe technologieën, om zo tot nog betere ramen en deuren te komen. Het nieuwe Zendow #neo assortiment is hier het schoolvoorbeeld van: dankzij de revolutionaire Linktrusion technologie kan Zendow #neo terecht “het raam voor morgen” genoemd worden! Wenst u meer informatie? Aarzel niets ons te contacteren of bekijk onze Linktrusion brochure.

Uitvoeringen en kleuren van PVC ramen

PVC ramen kunnen uitgevoerd worden in uiteenlopende uitvoeringen en maten. De keuze van het type raam wordt bepaald door de functie ervan. Onze specialisten geven u hierover graag informatie, of kom eens vrijblijvend langs in onze toonzaal in Bornem.

PVC ramen uitvoeringen

Het kleurenpalet dat we aanbieden is uniek op de PVC-markt. Zo kunt u kiezen tussen 3 uitvoeringen: PVC gekleurd in de massa, houtstructuurfolie of gelakte coating. Voor alle uitvoeringen garanderen we een nooit geziene duurzaamheid en kwaliteitsvolle afwerking. Bovendien is elke uitvoering bestand tegen alle weersomstandigheden en UV-stralen. Bekijk het volledige kleurengamma voor PVC Ramen in PDF-formaat.

PVC ramen kleuren

U kan ook steeds onze kleurensimulator gebruiken om zo de perfecte kleur voor uw PVC ramen te vinden.

De beglazing

Het glas in uw ramen bepaalt voor een groot deel de isolatie, het uitzicht en het gebruiksgemak. Bovendien helpt dubbele beglazing u te besparen op uw energiefactuur. Wanneer enkel glas wordt vervangen door dubbel glas in een PVC raam, dan kunt u al snel €25 per raam per jaar besparen! Ondertussen wint driedubbele beglazing sterk aan belang… Onze verkopers geven u hierover graag informatie. De uitvoeringsmogelijkheden zijn werkelijk enorm:

Naast de plaatsing van PVC ramen, levert en plaatst Van pellicom ook PVC deuren!

 

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk