Aluminium vliegenraam op maat

Insecten kunnen erg vervelend zijn, vooral als het gaat om muggen of wespen. Muggentabletten kunnen een oplossig bieden, maar voorkomen is beter dan genezen. Aluminium vliegenramen beschermen je tegen ongewenste insecten en voorkomen muggensteken. Zo kan je zonder zorgen je huis verluchten, je Aluminium vliegenramen houden de insecten wel tegen!

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Aluminium vliegenraam op maat

Om te vermijden dat insecten alsnog je woning binnendringen, moet je vliegenraam naadloos aansluiten op je raam. Bij Van pellicom kan je dan ook terecht voor vliegenramen op maat. Zo weet je zeker dat insecten geen enkele kans krijgen om je woning binnen te dringen.

Een vliegenraam op maat, dat wil zeggen dat je ook de kleur van dit vliegenraam zelf kan kiezen. Je kan daarbij kiezen voor een gelakte coating, een houtstructuurfolie of kleuring in de massa. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat iedereen een vliegenraam kan kiezen dat past bij zijn of haar persoonlijke smaak én interieur.

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

ramen plaatsen

Ramen plaatsen: zo pakt een echte vakman het aan

Door | PVC ramen | Geen reacties

Ben je van plan om je oude ramen te vervangen door nieuwe exemplaren? Een slimme keuze, want met thermisch isolerende ramen bespaar je heel wat op je energiefactuur. Misschien ben je wel overtuigd van de talrijke voordelen van nieuwe ramen, maar zie je op tegen de werken? Maak je geen zorgen: laat je een echte specialist je ramen plaatsen, dan loopt alles van een leien dakje en moet je zelf nauwelijks iets voorbereiden. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten