Dubbele beglazing

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe ramen of deuren dient u rekening te houden met een heel aantal zaken. Het type beglazing of het soort glas dat gebruikt wordt in de ramen is hier bijvoorbeeld een van. Welke soort uitvoering of afwerking u ook kiest, we zullen u steeds aanraden om voor dubbele beglazing te kiezen. Energiebesparing, betere isolatie en inbraakbeveiliging zijn enkele van de vele voordelen waar u van kan genieten wanneer u kiest voor dubbel glas bij de plaatsing van uw ramen.

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Dubbele beglazing: energie besparen, inbraakpreventie en geluidsisolatie

Dubbele beglazing is niet weg te denken uit de moderne nieuwbouw- of renovatieprojecten. Het heeft heel wat troeven in handen waardoor u de investering op termijn dubbel en dik terugverdient. Het belangrijkste voordeel van dubbel glas is de hoge isolatiewaarde, maar verder houdt het ook rumoer en inbrekers buiten.

De voornaamste troeven van dubbele beglazing

Het principe van dubbele beglazing is eigenlijk vrij eenvoudig. Het bestaat uit twee glasbladen met daartussen een spouw die gevuld is met droge lucht of een gas. Dubbel glas is onontbeerlijk om energie te besparen, maar wordt ook voor inbraakpreventie en geluidsisolatie gebruikt. We zetten de drie soorten even op een rijtje:

  • Thermische dubbele beglazing: twee glasbladen van gelijke dikte met ertussen droge lucht of een ander (edel)gas;
  • Inbraakwerende dubbele beglazing: glasbladen bestaan uit meerdere glaslagen gescheiden door een kunstoffolie;
  • Akoestische dubbele beglazing: twee glasbladen met een verschillende dikte waarvan een gelaagd is (door middel van een folie).

De revolutionaire Linktrusion technologie van Deceuninck zorgt ervoor dat onze PVC profielen een nooit eerder geziene isolatiecapaciteit hebben, op alle vlakken! De Linktrusion technologie is terug te vinden in het Zendow #neo assortiment, beschikbaar bij Van pellicom! Voor meer info over Linktrusion, neem een kijkje in onze Linktrusion folder.

Dubbele beglazing: tot 50 procent minder energiekosten

Door enkel glas door dubbele beglazing te vervangen kunt u tussen 30 en 50 procent op u energiefactuur besparen. Het rendement en de terugverdientijd hangt uiteraard af van de prijs van de beglazing, maar ook van de stookkosten. Hoe lager het K-peil, hoe beter de isolatie en hoe minder warmteverliezen er zijn. Er zijn verschillende soorten dubbel glas verkrijgbaar: naast de ‘standaard’ versie kunt u ook hoogrendementsglas verkrijgen waarbij er aan de binnenkant van het glas een speciale warmtereflecterende metaalcoating is aangebracht. Die is transparant en laat de zonnestralen binnen, maar houdt de warmte binnen.

Nieuwbouw of renovatie? Contacteer ons!

Plant u een nieuwbouw of renovatieproject? Bij Van pellicom bent u aan het juiste adres voor PVC ramen met dubbele beglazing! Wij plaatsen gloednieuwe PVC ramen en deuren en vervangen ook bestaande ramen of beglazing. Interesse? Aarzel dan niet ons te contacteren! U kunt ook online ook een gratis offerte aanvragen, zonder enige verplichting. Het enige wat u hoeft te doen, is het formulier invullen. Op zoek naar meer informatie? Dan kunt u altijd onze uitgebreide productfolders raadplegen.

Gratis offerte!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

de vrieskou buitenhouden

De vrieskou buitenhouden? Investeer in isolerende ramen en deuren

Door | PVC isolatie, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

De winter is nu echt in aantocht en je weet wat dat betekent: tijd om mutsen en sjaals uit de kast te halen en de verwarming een graadje hoger te draaien. Als je niet wil dat alle warmte zomaar naar buiten ontsnapt, is het cruciaal om je woning degelijk te isoleren. Om de vrieskou buiten te houden en de warmte binnen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Lees meer…

nieuwbouw

Nieuwbouw gepland? Kies de juiste ramen en deuren!

Door | PVC deuren, PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Heel wat mensen dromen ervan om een eigen woning te bouwen. In tegenstelling tot bij een renovatie of een instapklare woning kun je bij nieuwbouw alles tot in de kleinste details zélf bepalen. Dat betekent wel dat je een waslijst aan beslissingen zult moeten maken. Van het soort gevelbekleding tot de kleur van de lichtschakelaars: de keuze ligt volledig in jouw handen. Onze tip: besteed zeker ook voldoende aandacht aan de keuze van je ramen en deuren. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten