Ramen plaatsen met perfectie? Vertrouw op 50 jaar ervaring in ramen!

Onze expertise laat ons toe om voor iedere woning ramen op maat te maken. Ramen en deuren maken we dan ook niet zomaar, iedere woning is uniek en dat vertaalt zich ook naar onze energiebesparende beglazing en een uitgebreid aanbod op vlak van kleur en stijl.

PVC-schuiframen

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Ramen plaatsen van de hoogste kwaliteit

Bij Van pellicom ijveren we steeds voor een perfecte afwerking. Dit doen we door enkel met de beste materialen te werken. Zo gebruiken we enkel PVC profielen van Deceuninck vanwege hun superieure kwaliteit en duurzame karakter. De Zendow serie van Deceuninck staat bekend voor zijn sterk isolerende eigenschappen zowel op akoestisch als thermisch vlak. Bovendien is de keuze op vlak van kleur en stijl erg groot en is er ook nog eens extra aandacht besteed aan inbraakbeveiliging. Kortom wij garanderen dat u tevreden zal zijn over uw ramen!

Voor iedere stijl bieden we ramen op maat!

Onze PVC ramen en deuren zijn niet alleen aantrekkelijk door hun uitstekende kwaliteit, ze zijn ook erg stijlvol. Iedereen heeft zijn eigen visie voor stijlvolle ramen, daarom laten we aan u de keuze. Hiervoor bieden we een uitgebreid kleurenpalet aan dat uniek is op de PVC markt. Ook de uitvoering kan aangepast worden aan uw voorkeuren, we hebben drie mogelijkheden: gekleurd in de massa, houtstructuurfolie of gelakte coating. Voor PVC deuren kunt u bovendien kiezen voor sierpanelen van ANAF die een extra dimensie geven aan uw voordeur. Contacteer ons of bezoek onze toonzaal in Bornem en we zoeken samen naar de ramen die perfect bij uw woning passen!

Uitgebreide keuze beglazing

Bij PVC ramen en deuren is het uiteraard vanzelfsprekend dat we extra aandacht besteden aan de beglazing.U kunt door te kiezen voor dubbele beglazing tot €25 per raam per jaar besparen op uw energiefactuur. U heeft echter veel meer keuze dan enkel isolatie. Op basis van uw noden kunnen we tal van mogelijkheden aanbieden zoals gelaagd veiligheidsglas, zonwerende beglazing of gezandstraald glas.

Ramen plaatsen? Contacteer ons nu!

Contacteer ons voor meer informatie over ons nieuwe ramen plaatsen!

Contacteer ons

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

s-peil

Het S-peil vervangt het K-peil: zó zit dat

Door | Energiebesparend, Verbouwen & renoveren | Geen reacties

Sinds begin dit jaar is de EPB-regelgeving aangepast. Een van de opvallendste nieuwigheden is de introductie van het S-peil of schilpeil, een nieuwe parameter voor de energieprestaties van woningen. Die moet de tekortkomingen van de vorige parameter voor woningen, het K-peil, en de netto-energiebehoefte (NE) oplossen. Wil je weten hoe het precies zit met dat nieuwe S-peil? Ontdek het in dit artikel. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten