Ramen plaatsen met perfectie? Vertrouw op 50 jaar ervaring in ramen!

Onze expertise laat ons toe om voor iedere woning ramen op maat te maken. Ramen en deuren maken we dan ook niet zomaar, iedere woning is uniek en dat vertaalt zich ook naar onze energiebesparende beglazing en een uitgebreid aanbod op vlak van kleur en stijl.

PVC-schuiframen

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Ramen plaatsen van de hoogste kwaliteit

Bij Van pellicom ijveren we steeds voor een perfecte afwerking. Dit doen we door enkel met de beste materialen te werken. Zo gebruiken we enkel PVC profielen van Deceuninck vanwege hun superieure kwaliteit en duurzame karakter. De Zendow serie van Deceuninck staat bekend voor zijn sterk isolerende eigenschappen zowel op akoestisch als thermisch vlak. Bovendien is de keuze op vlak van kleur en stijl erg groot en is er ook nog eens extra aandacht besteed aan inbraakbeveiliging. Kortom wij garanderen dat u tevreden zal zijn over uw ramen!

Voor iedere stijl bieden we ramen op maat!

Onze PVC ramen en deuren zijn niet alleen aantrekkelijk door hun uitstekende kwaliteit, ze zijn ook erg stijlvol. Iedereen heeft zijn eigen visie voor stijlvolle ramen, daarom laten we aan u de keuze. Hiervoor bieden we een uitgebreid kleurenpalet aan dat uniek is op de PVC markt. Ook de uitvoering kan aangepast worden aan uw voorkeuren, we hebben drie mogelijkheden: gekleurd in de massa, houtstructuurfolie of gelakte coating. Voor PVC deuren kunt u bovendien kiezen voor sierpanelen van ANAF die een extra dimensie geven aan uw voordeur. Contacteer ons of bezoek onze toonzaal in Bornem en we zoeken samen naar de ramen die perfect bij uw woning passen!

Uitgebreide keuze beglazing

Bij PVC ramen en deuren is het uiteraard vanzelfsprekend dat we extra aandacht besteden aan de beglazing.U kunt door te kiezen voor dubbele beglazing tot €25 per raam per jaar besparen op uw energiefactuur. U heeft echter veel meer keuze dan enkel isolatie. Op basis van uw noden kunnen we tal van mogelijkheden aanbieden zoals gelaagd veiligheidsglas, zonwerende beglazing of gezandstraald glas.

Ramen plaatsen? Contacteer ons nu!

Contacteer ons voor meer informatie over ons nieuwe ramen plaatsen!

Contacteer ons

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

de vrieskou buitenhouden

De vrieskou buitenhouden? Investeer in isolerende ramen en deuren

Door | PVC isolatie, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

De winter is nu echt in aantocht en je weet wat dat betekent: tijd om mutsen en sjaals uit de kast te halen en de verwarming een graadje hoger te draaien. Als je niet wil dat alle warmte zomaar naar buiten ontsnapt, is het cruciaal om je woning degelijk te isoleren. Om de vrieskou buiten te houden en de warmte binnen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Lees meer…

nieuwbouw

Nieuwbouw gepland? Kies de juiste ramen en deuren!

Door | PVC deuren, PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Heel wat mensen dromen ervan om een eigen woning te bouwen. In tegenstelling tot bij een renovatie of een instapklare woning kun je bij nieuwbouw alles tot in de kleinste details zélf bepalen. Dat betekent wel dat je een waslijst aan beslissingen zult moeten maken. Van het soort gevelbekleding tot de kleur van de lichtschakelaars: de keuze ligt volledig in jouw handen. Onze tip: besteed zeker ook voldoende aandacht aan de keuze van je ramen en deuren. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten