PVC rolluiken

Rolluiken kiezen is niet altijd even makkelijk… Verschillende types, materialen, afwerkingen, enz. doen u al snel het overzicht verliezen. Van pellicom kiest bewust voor PVC rolluiken, omwille van de duidelijke voordelen op verschillende vlakken.

Bij Van pellicom kunt u steeds terecht voor een advies én een feilloze plaatsing en naservice van PVC rolluiken! Laat onze referenties u overtuigen…

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

De voordelen van PVC rolluiken

PVC rolluiken bieden heel wat voordelen:

 • Prijs/kwaliteit:
  PVC rolluiken zijn goedkoper dan hun tegenhangers in aluminium, maar hoeven op geen enkel vlak in kwaliteit in te boeten! Het verschil in prijs zit ‘m eigenlijk in het productieproces zelf: PVC is makkelijker en sneller te bewerken, wat zich vertaalt in een lagere kostprijs.
 • Isolatie:
  PVC is nog steeds de nummer 1 op vlak van thermische isolatiecapaciteit. De warmte blijft goed binnen tijdens de winter en in de zomer kunt u het binnen lekker koel houden. En vergeet niet: een betere isolatie = een lagere energiefactuur!
 • Geluidsbescherming:
  PVC is een uitstekende akoestische isolator! Ramen aan een lawaaierige straatkant? Dan brengt u rust in huis met PVC rolluiken.
 • Veiligheid:
  rolluiken bieden een extra bescherming tegen inbraken. Bovendien kunnen onze rolluiken worden uitgerust met extra inbraakwerende toebehoren.
 • Privacy:
  spreekt voor zich. Met rolluiken hebt u niet langer last van ongewenste blikken.
 • Uitgebreid kleurenpallet:
  het grote voordeel waar aluminium rolluiken meestal de duimen moeten leggen. PVC rolluiken zijn te verkrijgen in een brede waaier aan kleuren. Daarnaast zijn ze 100% kleurvast.
  > Bekijk het volledige kleurenoverzicht
 • Te bedienen naar wens:
  manueel te bedienen, via een elektrische schakelaar of volautomatisch met een buitensensor? U kiest!
 • Op maat, voor elk type van raam: groot, klein, met of zonder vliegenhor… Van pellicom zorgt voor een installatie volledig op maat van uw infrastructuur!

PVC ramen en deuren

U kunt bij Van pellicom ook terecht voor PVC ramen en deuren. Al onze PVC ramen en deuren worden uiteraard ook op maat gemaakt, waarbij u de keuze hebt uit verschillende profielen en kleuren. Ook naar de beglazing toe zijn er tal van mogelijkheden!

PVC rolluiken op maat gemaakt

Onze rolluiken worden op maat gemaakt. U hebt daarbij de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning.

De PVC rolluikkasten worden bovendien geassembleerd in het atelier, wat voor een perfecte afwerking en een snellere montage ter plaatse zorgt. Van pellicom biedt altijd een oplossing op maat, afhankelijk van de inbouwsituatie!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

de vrieskou buitenhouden

De vrieskou buitenhouden? Investeer in isolerende ramen en deuren

Door | PVC isolatie, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

De winter is nu echt in aantocht en je weet wat dat betekent: tijd om mutsen en sjaals uit de kast te halen en de verwarming een graadje hoger te draaien. Als je niet wil dat alle warmte zomaar naar buiten ontsnapt, is het cruciaal om je woning degelijk te isoleren. Om de vrieskou buiten te houden en de warmte binnen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Lees meer…

nieuwbouw

Nieuwbouw gepland? Kies de juiste ramen en deuren!

Door | PVC deuren, PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Heel wat mensen dromen ervan om een eigen woning te bouwen. In tegenstelling tot bij een renovatie of een instapklare woning kun je bij nieuwbouw alles tot in de kleinste details zélf bepalen. Dat betekent wel dat je een waslijst aan beslissingen zult moeten maken. Van het soort gevelbekleding tot de kleur van de lichtschakelaars: de keuze ligt volledig in jouw handen. Onze tip: besteed zeker ook voldoende aandacht aan de keuze van je ramen en deuren. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten