PVC rolluiken

Rolluiken kiezen is niet altijd even makkelijk… Verschillende types, materialen, afwerkingen, enz. doen u al snel het overzicht verliezen. Van pellicom kiest bewust voor PVC rolluiken, omwille van de duidelijke voordelen op verschillende vlakken.

Bij Van pellicom kunt u steeds terecht voor een advies én een feilloze plaatsing en naservice van PVC rolluiken! Laat onze referenties u overtuigen…

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

De voordelen van PVC rolluiken

PVC rolluiken bieden heel wat voordelen:

 • Prijs/kwaliteit:
  PVC rolluiken zijn goedkoper dan hun tegenhangers in aluminium, maar hoeven op geen enkel vlak in kwaliteit in te boeten! Het verschil in prijs zit ‘m eigenlijk in het productieproces zelf: PVC is makkelijker en sneller te bewerken, wat zich vertaalt in een lagere kostprijs.
 • Isolatie:
  PVC is nog steeds de nummer 1 op vlak van thermische isolatiecapaciteit. De warmte blijft goed binnen tijdens de winter en in de zomer kunt u het binnen lekker koel houden. En vergeet niet: een betere isolatie = een lagere energiefactuur!
 • Geluidsbescherming:
  PVC is een uitstekende akoestische isolator! Ramen aan een lawaaierige straatkant? Dan brengt u rust in huis met PVC rolluiken.
 • Veiligheid:
  rolluiken bieden een extra bescherming tegen inbraken. Bovendien kunnen onze rolluiken worden uitgerust met extra inbraakwerende toebehoren.
 • Privacy:
  spreekt voor zich. Met rolluiken hebt u niet langer last van ongewenste blikken.
 • Uitgebreid kleurenpallet:
  het grote voordeel waar aluminium rolluiken meestal de duimen moeten leggen. PVC rolluiken zijn te verkrijgen in een brede waaier aan kleuren. Daarnaast zijn ze 100% kleurvast.
  > Bekijk het volledige kleurenoverzicht
 • Te bedienen naar wens:
  manueel te bedienen, via een elektrische schakelaar of volautomatisch met een buitensensor? U kiest!
 • Op maat, voor elk type van raam: groot, klein, met of zonder vliegenhor… Van pellicom zorgt voor een installatie volledig op maat van uw infrastructuur!

PVC ramen en deuren

U kunt bij Van pellicom ook terecht voor PVC ramen en deuren. Al onze PVC ramen en deuren worden uiteraard ook op maat gemaakt, waarbij u de keuze hebt uit verschillende profielen en kleuren. Ook naar de beglazing toe zijn er tal van mogelijkheden!

PVC rolluiken op maat gemaakt

Onze rolluiken worden op maat gemaakt. U hebt daarbij de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning.

De PVC rolluikkasten worden bovendien geassembleerd in het atelier, wat voor een perfecte afwerking en een snellere montage ter plaatse zorgt. Van pellicom biedt altijd een oplossing op maat, afhankelijk van de inbouwsituatie!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

s-peil

Het S-peil vervangt het K-peil: zó zit dat

By | Energiebesparend, Verbouwen & renoveren | No Comments

Sinds begin dit jaar is de EPB-regelgeving aangepast. Een van de opvallendste nieuwigheden is de introductie van het S-peil of schilpeil, een nieuwe parameter voor de energieprestaties van woningen. Die moet de tekortkomingen van de vorige parameter voor woningen, het K-peil, en de netto-energiebehoefte (NE) oplossen. Wil je weten hoe het precies zit met dat nieuwe S-peil? Ontdek het in dit artikel. Read More

Lees alle nieuwsberichten