Kies voor ramen en deuren van de hoogste kwaliteit

Bij Van pellicom garanderen we steeds de kwaliteit van de producten die we opleveren. Dit doen we door enkel met de beste materialen te werken. Zo gebruiken we enkel PVC profielen van Deceuninck vanwege hun superieure kwaliteit en duurzame karakter. De Zendow serie van Deceuninck staat bekend voor zijn sterk isolerende eigenschappen zowel op akoestisch als thermisch vlak. Bovendien is er extra aandacht besteed aan inbraakbeveiliging zonder uw keuze op vlak van kleur en stijl te beperken. Kortom wij garanderen dat u tevreden zal zijn over uw ramen en deuren!

PVC-schuiframen

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Maak gebruik van onze 50 jaar ervaring met ramen en deuren

Onze expertise laat ons toe om voor iedere woning ramen en deuren op maat te maken. Ramen en deuren maken we dan ook niet zomaar, we houden rekening met de isolerende kwaliteiten van het glas, de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

Ramen en deuren plaatsen op maat!

Onze PVC ramen en PVC deuren zijn niet alleen aantrekkelijk door hun uitstekende kwaliteit, ze zijn ook erg stijlvol. Stijl is echter een subjectief gegeven. Daarom bieden we een kleurenpalet dat uniek is op de PVC markt en drie mogelijkheden op vlak van uitvoering: uitvoeringen: gekleurd in de massa, houtstructuurfolie of gelakte coating. Voor PVC deuren kunt u bovendien kiezen voor sierpanelen van ANAF die een extra dimensie geven aan uw voordeur. Onze verkopers geven u graag meer informatie over de mogelijkheden in onze toonzaal in Bornem!

Beglazing op maat

Bij PVC ramen en deuren is het uiteraard vanzelfsprekend dat we extra aandacht besteden aan de beglazing. Door aandacht te schenken aan de isolerende kwaliteiten van het glas kan u tot wel €25 per jaar per raam besparen. U heeft echter veel meer keuze dan enkel isolatie. Op basis van uw noden kunnen we tal van mogelijkheden aanbieden die bijdragen tot de veiligheid van uw woning of de uitstraling van uw ramen volledig veranderen.

Ramen en deuren plaatsen? Contacteer ons nu!

Contacteer ons voor meer informatie over ramen en deuren plaatsen over vraag een gratis offerte aan!

Contacteer ons

 

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

s-peil

Het S-peil vervangt het K-peil: zó zit dat

Door | Energiebesparend, Verbouwen & renoveren | Geen reacties

Sinds begin dit jaar is de EPB-regelgeving aangepast. Een van de opvallendste nieuwigheden is de introductie van het S-peil of schilpeil, een nieuwe parameter voor de energieprestaties van woningen. Die moet de tekortkomingen van de vorige parameter voor woningen, het K-peil, en de netto-energiebehoefte (NE) oplossen. Wil je weten hoe het precies zit met dat nieuwe S-peil? Ontdek het in dit artikel. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten