PVC ramen: laat de zon in je huis

Met PVC ramen en deuren kies je voor topkwaliteit aan een scherpe prijs, als je tenminste hoogwaardig én duurzaam materiaal in huis haalt. Daarom werken wij enkel met PVC profielen van Deceuninck. Die staan niet alleen bekend om hun superieure kwaliteit, maar ook om hun isolerende eigenschappen op akoestisch en thermisch vlak. De investering win je op termijn dus dubbel en dik terug. De voordelen op een rij …

  • PVC ramen en deuren die voldoen aan de strengste isolatienormen
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Bijzonder onderhoudsvriendelijk
Ontvang jouw vrijblijvende offerte!

Dus dáárdoor heeft Van Pellicom een klare kijk op PVC ramen

Familiebedrijf met vijftig jaar expertise

Vakkundige plaatsing en perfecte afwerking

Advies omtrent premies

Sterke dienst na verkoop en 10 jaar garantie

Stipte en transparante service

Uitsluitend hoogkwalitatief materiaal met Deceuninck als preferred partner

Veiligheid

PVC ramen zijn extra goed beveiligd tegen inbraak. Niet alleen omdat het materiaal tegen een stootje kan, maar ook omdat wij met meerlagig glas werken en onze ramen standaard uitrusten met een meerpuntssluiting en veiligheidsbeslag.

Jouw smaak

Onze PVC ramen zijn net zoals onze PVC deuren verkrijgbaar in duizenden kleurencombinaties en uitvoeringen. Je vindt ongetwijfeld de perfecte ramen voor jouw woning. En wij zorgen dat ze nog ‘ns perfect passen ook!

Isolerend

Voor een uitstekende isolatie zit je met PVC ramen gebeiteld dankzij luchtkamers die een thermische buffer creëren. In combinatie met geluidswerend glas dubbel, driedubbel of hoogrendementsglas zorg je voor onovertroffen isolatie én wordt jouw huis een oase van rust.

Onderhoudsvriendelijk

PVC is stof- en vuilafstotend. Je hoeft dus helemaal niet hard te zwoegen om je ramen schoon te krijgen. Een spons en lauw water volstaan: een minimale inspanning voor een maximaal resultaat.

Prijs/kwaliteit

Het geheim van kwaliteitsvolle ramen en deuren? Het materiaal en de plaatsing. Met PVC kies je voor hoogwaardig materiaal dat minstens vijftig jaar meegaat. Een investering die zichzelf dubbel en dik terugbetaalt, dus! Onze eigen vakmannen zorgen bovendien voor de perfecte plaatsing.

Duurzaam

Onze PVC ramen hebben een lange levensduur en uitstekende isolerende eigenschappen die ervoor zorgen dat je flink bespaart op je energiefactuur. Bovendien zijn ze volledig recycleerbaar.

Bij elke stap maken wij het verschil

Je ontvangt een vrijblijvende offerte

Wij verwerken je vraag, laten je weten wat je van ons kunt verwachten, overlopen de garantievoorwaarden en berekenen welke besparing jouw nieuwe PVC ramen je opleveren. Bovendien vermelden we mogelijke premies die jouw investering nog voordeliger maken.

We komen langs om alles op te meten

Als je akkoord gaat met onze offerte, komen we langs om polshoogte te nemen. We meten alles op, zodat wij je PVC ramen op maat kunnen garanderen.

We maken een planning (én volgen deze nauwgezet op!)

Tot slot bekijken we wanneer we jouw nieuwe PVC ramen installeren én hoe lang het zal duren. Goede afspraken maken goede vrienden!

"Het is fijn dat er nog bedrijven en mensen zijn waar men op kan vertrouwen."

Eric SchoofsAartselaar, 28 oktober, 2015

Zeer tevreden over jullie service. Bij vragen werden we steeds onmiddellijk geholpen!

Veronique JacobsStabroek, April 22, 2014

Er is echt geen enkel minpuntje te vinden over onze nieuwe deuren... Super professioneel werk!

Didier & Eva Eeckhaut – ParmentierSint-Amandsberg, October 28, 2013

Verder doen met dit personeel, goede teams, goede afwerking en snel werk!

Freddy MiersNiel, April 11, 2015