Aluminium vliegenraam op maat

Insecten kunnen erg vervelend zijn, vooral als het gaat om muggen of wespen. Muggentabletten kunnen een oplossig bieden, maar voorkomen is beter dan genezen. Aluminium vliegenramen (of muggenramen) beschermen je tegen ongewenste insecten en voorkomen muggensteken. Zo kan je zonder zorgen je huis verluchten, je aluminium vliegenramen houden de insecten wel tegen!

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Aluminium vliegenraam (of muggenraam) op maat

Om te vermijden dat insecten alsnog je woning binnendringen, moet je vliegenraam/muggenraam naadloos aansluiten op je raam. Bij Van pellicom kan je dan ook terecht voor vliegenramen op maat. Zo weet je zeker dat insecten geen enkele kans krijgen om je woning binnen te dringen.

Een vliegenraam op maat, dat wil zeggen dat je ook de kleur van dit vliegenraam zelf kan kiezen. Je kan daarbij kiezen voor een gelakte coating, een houtstructuurfolie of kleuring in de massa. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat iedereen een vliegenraam kan kiezen dat past bij zijn of haar persoonlijke smaak én interieur.

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

s-peil

Het S-peil vervangt het K-peil: zó zit dat

By | Energiebesparend, Verbouwen & renoveren | No Comments

Sinds begin dit jaar is de EPB-regelgeving aangepast. Een van de opvallendste nieuwigheden is de introductie van het S-peil of schilpeil, een nieuwe parameter voor de energieprestaties van woningen. Die moet de tekortkomingen van de vorige parameter voor woningen, het K-peil, en de netto-energiebehoefte (NE) oplossen. Wil je weten hoe het precies zit met dat nieuwe S-peil? Ontdek het in dit artikel. Read More

Lees alle nieuwsberichten