Dubbele beglazing

Wanneer je nieuwe ramen of deuren plaatst, moet je rekening houden met een heel aantal zaken. Het type beglazing of het soort glas dat gebruikt wordt in de ramen, bijvoorbeeld. Welk soort uitvoering je ook kiest, we raden je steeds dubbele beglazing aan. Door de talloze voordelen is dubbel glas een investering die je dubbel en dik terugverdient. Geen wonder dus dat dubbel glas niet weg te denken is uit moderne nieuwbouw – of renovatieprojecten! Ontdek de voordelen:

Ontvang jouw vrijblijvende offerte!

Dubbele beglazing houdt rumoer en inbrekers buiten

Het principe van dubbele beglazing is eigenlijk vrij eenvoudig: twee glasbladen waartussen een spouw zit die gevuld is met droge lucht of (edel)gas. In deze vorm spreken we van thermische dubbele beglazing. Daarnaast heb je inbraakwerende dubbele beglazing – meerdere gaslagen gescheiden door een kunststoffolie – en akoestische dubbele beglazing – twee glasbladen met een verschillende dikte waarvan er een door een folie gelaagd is.

Troeven van dubbele beglazing met Van pellicom

Om van de voordelen van dubbel glas te genieten, is een hoogstaande kwaliteit van de raamprofielen onontbeerlijk. De revolutionaire Linktrusion technologie van Deceuninck zorgt ervoor dat onze PVC profielen een ongeëvenaarde isolatiecapaciteit hebben. Die technologie is beschikbaar in het complete Zendow #neo assortiment. Meer info? Neem een kijkje in onze Linktrusion folder

Dubbele beglazing: tot 50 procent minder energiekosten

Vervang enkel glas door dubbele beglazing en bespaar tussen 30 en 50 procent op je energiefactuur. Het rendement en de terugverdientijd hangen uiteraard af van het kostplaatje van de beglazing, maar ook van je stookgewoontes. Hoe lager het K-peil, hoe minder energie je verliest. Wij hebben verschillende soorten dubbel glas in de aanbieding. Behalve de ‘standaardversie’ kun je ook hoogrendementsglas verkrijgen.

Nieuwbouw of renovatie? Contacteer ons!

Plan je een nieuwbouw of renovatieproject? Bij Van pellicom ben je aan het juiste adres voor PVC ramen met dubbele beglazing!
Meer info? Snuister door onze uitgebreide productfolders.

vraag je gratis offerte aan

PVC ramen en deuren van Van pellicom: daarop mag je vertrouwen

Familiebedrijf met vijftig jaar expertise

Vakkundige plaatsing en perfecte afwerking

Advies omtrent premies

Sterke dienst na verkoop en 10 jaar garantie

Stipte en transparante service

Uitsluitend hoogkwalitatief materiaal met Deceuninck als preferred partner

"Het is fijn dat er nog bedrijven en mensen zijn waar men op kan vertrouwen."

Eric SchoofsAartselaar, 28 oktober, 2015

Zeer tevreden over jullie service. Bij vragen werden we steeds onmiddellijk geholpen!

Veronique JacobsStabroek, April 22, 2014

Er is echt geen enkel minpuntje te vinden over onze nieuwe deuren... Super professioneel werk!

Didier & Eva Eeckhaut – ParmentierSint-Amandsberg, October 28, 2013

Verder doen met dit personeel, goede teams, goede afwerking en snel werk!

Freddy MiersNiel, April 11, 2015