Hoogrendementsglas: de troeven!

Ben je bezig met een nieuwbouwproject of zijn je ramen aan vervanging toe? Dan is er eigenlijk geen reden denkbaar om niet voor hoogrendementsglas te kiezen. De isolatiewaarde is de grootste troef van hoogrendementsbeglazing, maar er zijn er nog andere. We zetten ze even op een rijtje.

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Hoogrendementsglas doet je energie besparen

Hoogrendementsglas isoleert vijf keer beter dan enkel glas en drie keer beter in vergelijking met dubbel glas. Gevolg? De warmte blijft langer binnen, je moet minder verwarmen en je betaalt minder energiekosten. Bovendien blijft je woning in de zomer lekker fris.

Hoogrendementsbeglazing verhoogt comfort

Hoogrendementsglas zorgt er niet alleen voor dat je minder energie verbruikt, ook het comfort binnenshuis gaat erop vooruit. Tijdens de winter ontsnapt de warmte minder snel naar buiten, terwijl je woning bij warme temperaturen niet in een sauna verandert.

Extra troeven

Energie-efficiëntie is een domein waarop hoogrendementsglas goed scoort, maar daar blijft het niet bij. Dit soort beglazing houdt ook geluid tegen en maakt het inbrekers extra moeilijk om via een raam je woning binnen te dringen. Bovendien heeft hoogrendementsbeglazing ook een zonwerende werking.

Hoogrendementsglas: iets voor jou?

Ben je op zoek naar ramen met een hoge isolatiewaarde die je energiefactuur drastisch doen dalen? Dan is hoogrendementsglas de ideale oplossing. Neem contact met ons op voor een gratis offerte. Bij Van Pellicom krijg je advies op maat en ben je aan het juiste adres voor echt vakwerk!

Gratis offerte!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

s-peil

Het S-peil vervangt het K-peil: zó zit dat

By | Energiebesparend, Verbouwen & renoveren | No Comments

Sinds begin dit jaar is de EPB-regelgeving aangepast. Een van de opvallendste nieuwigheden is de introductie van het S-peil of schilpeil, een nieuwe parameter voor de energieprestaties van woningen. Die moet de tekortkomingen van de vorige parameter voor woningen, het K-peil, en de netto-energiebehoefte (NE) oplossen. Wil je weten hoe het precies zit met dat nieuwe S-peil? Ontdek het in dit artikel. Read More

Lees alle nieuwsberichten