Ramen vervangen

Geef je woning opnieuw een frisse uitstraling

Gaan je ramen al een tijdje mee en heeft de tijd zijn impact laten gelden? Begint de verf af te bladderen of hebben ze niet meer hun originele kleur? Dan is het moment aangebroken om je ramen te vervangen om zo je gevel te verfraaien en je woning een gloednieuwe look te geven. Ook al zijn ze eerder discreet aanwezig, toch is de impact van ramen op de uitstraling van je huis niet te onderschatten. Je zal versteld staan van het resultaat.

Ramen vervangen: een prachtige woning en minder energieverbruik

Ramen vervangen doe je om twee redenen. Enerzijds is het een perfect middel om je woning mooier te maken en op te waarderen. Anderzijds is de isolatiewaarde van nieuwe ramen een pak hoger waardoor je minder energie verbruikt en je energiefactuur een stuk lager wordt. Door je ramen te vervangen, boek je dus dubbele winst.

Huis nieuwe ramen

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Ramen vervangen: hou rekening met verschillende factoren

Ramen vervangen doe je uiteraard niet zomaar. Een goede voorbereiding is belangrijk. Er zijn heel wat factoren waarmee je rekening moet houden: het materiaal van de ramen, de kleur en je budget zijn de voornaamste. Uiteraard moeten de nieuwe ramen ook perfect bij je gevel passen zodat het volledige plaatje klopt.

Kies ramen met een hoge isolatiewaarde

Energie-efficiëntie komt hoe langer hoe meer in de picture. Met de stijgende energieprijzen is het meer dan ooit een hot topic. Ramen met een hoge isolatiewaarde en hoogrendementsglas zijn een uitstekende oplossing om minder energie te verbruiken en de cijfers op je energiefactuur te zien dalen. Je ramen vervangen is dus een ideale manier om je energieverbruik in te perken. Bovendien ontvang je er van de overheid een mooie premie voor.

Ramen vervangen? Dat is specialistenwerk!

Ramen vervangen is specialistenwerk. Daarvoor doe je dus best een beroep op iemand die kennis van zaken heeft. Bij Van pellicom hebben we ervaring te koop! We zijn een betrouwbare partner om het karwei tot een goed eind te brengen. Wil je onze expertise inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

s-peil

Het S-peil vervangt het K-peil: zó zit dat

By | Energiebesparend, Verbouwen & renoveren | No Comments

Sinds begin dit jaar is de EPB-regelgeving aangepast. Een van de opvallendste nieuwigheden is de introductie van het S-peil of schilpeil, een nieuwe parameter voor de energieprestaties van woningen. Die moet de tekortkomingen van de vorige parameter voor woningen, het K-peil, en de netto-energiebehoefte (NE) oplossen. Wil je weten hoe het precies zit met dat nieuwe S-peil? Ontdek het in dit artikel. Read More

Lees alle nieuwsberichten