Maak gebruik van onze 50 jaar ervaring met schuiframen

Onze expertise laat ons toe om voor iedere woning schuiframen op maat te maken. Ramen en deuren maken we dan ook niet zomaar, iedere woning is uniek en dat vertaalt zich ook naar onze energiebesparende beglazing en een uitgebreid aanbod op vlak van kleur en stijl.

Kies voor schuiframen van de hoogste kwaliteit

Bij Van pellicom ijveren we steeds voor een perfecte afwerking. Dit doen we door enkel met de beste materialen te werken. Zo gebruiken we enkel PVC profielen van Deceuninck vanwege hun superieure kwaliteit en duurzame karakter. De Zendow serie van Deceuninck staat bekend voor zijn sterk isolerende eigenschappen zowel op akoestisch als thermisch vlak. Bovendien is er extra aandacht besteed aan inbraakbeveiliging zonder uw keuze op vlak van kleur en stijl te beperken. Kortom wij garanderen dat u tevreden zal zijn over uw schuiframen!

Schuiframen te koop

Uitgebreide keuze beglazing

Bij PVC ramen en deuren is het uiteraard vanzelfsprekend dat we extra aandacht besteden aan de beglazing. Door aandacht te schenken aan de isolerende kwaliteiten van het glas kan u tot wel €25 per jaar per raam besparen. U heeft echter veel meer keuze dan enkel isolatie. Op basis van uw noden kunnen we tal van mogelijkheden aanbieden zoals figuurglas, zonwerende beglazing of gelaagd veiligheidsglas..

Voor iedere stijl bieden we schuiframen op maat!

Ons aanbod schuiframen combineert superieure kwaliteit met een perfecte afwerking die zorgt voor een verzorgde en stijlvolle uitstraling. U kunt daarom al onze schuiframen aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren op vlak van uitvoering, maat en kleur. Het kleurenpalet dat we aanbieden is uniek op de markt en ook op vlak van uitvoering laten we u de keuze tussen uitvoeringen: gekleurd in de massa, houtstructuurfolie of gelakte coating.

Voor PVC deuren kunt u bovendien kiezen voor sierpanelen van ANAF die een extra dimensie geven aan uw voordeur.Bezoek onze toonzaal in Bornem om de mogelijkheden van schuiframen te ontdekken!

Schuiframen te koop? Contacteer ons nu!

Contacteer ons voor meer informatie over ons aanbod schuiframen te koop!