Over Van pellicom

Onze missie als raamspecialist

Van pellicom is een toonaangevende onderneming die PVC ramen en deuren alsook toebehoren levert, zowel aan consumenten als aan aannemers, huisvestingsmaatschappijenen bouwpromotoren. Onze zorg voor kwaliteit en efficiëntie resulteert in duidelijke afspraken met de opdrachtgevers, een accurate opvolging van de werkzaamheden en een perfecte afwerking. De ervaring van onze medewerkers en onze ingesteldheid zorgen voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding tot tevredenheid van onze klanten.

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

De waarden van Van pellicom

Het tevreden stellen van onze klanten moet de basis zijn van onze zakenfilosofie. Door kwaliteit en efficiëntie te koppelen aan vooruitstrevendheid willen wij succesvol ondernemen. Wij geloven dat mensen het belangrijkste zijn. Daarom staat de mens centraal. Wij geloven in zijn wil om zijn verantwoordelijkheid op te nemen en met iedereen samen te werken tot het bereiken van de doelstellingen van het bedrijf.

Onze kwaliteitsgaranties

Met de PVC ramen en PVC deuren uit de Zendow-serie van Deceuninck bieden we een uitgebreid standaardgamma raam- en deurprofielen aan. Zowel de grondstoffen als het raamsysteem op zich voldoen volledig aan alle normeringen.

Van pellicom behaalde zelf het KIWA-certificaat voor zijn kwaliteitsvolle productie en plaatsing. Dit kwaliteitslabel garandeert dat onze producten steeds aan hoge kwalitatieve normen voldoen.

Onze doelstellingen

Voor onze klanten: Van pellicom begeleidt de opdrachten op een professionele wijze, zodat correcte informatie gepaard gaat met een stipte opvolging van de montage en een klantgerichte nazorg.

Voor onze medewerkers: Van pellicom biedt zijn medewerkers een aangename en zo veilig mogelijke werkomgeving. Daarbij willen we onze medewerkers stimuleren om zichzelf te ontplooien door opleiding en een goede begeleiding zodat zij kunnen bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf.

> Bekijk enkele referenties van vroegere projecten voor meer informatie.

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

burengerucht

Burengerucht? Verminder de overlast met geluidsisolerende ramen

Door | PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Toch kunnen buren ook weleens voor overlast zorgen. Een luide grasmaaier op zondag, een pittige discussie met argumenten boven de 90 decibel of een metalminnende tienerzoon: burengerucht kan behoorlijk hinderlijk zijn. De oplossing? Een degelijke akoestische isolatie. Zeker als je in een rij- of een koppelwoning woont, is dat een absolute must. Ook de keuze van de juiste ramen spelen daarbij een belangrijke rol. Lees meer…

schuifdeur tuin

Met een schuifdeur geniet je des te meer van je tuin

Door | PVC deuren | Geen reacties

Vooral in de zomer zijn schuifdeuren een grote troef. Waarom? Omdat je met een schuifdeur een naadloze overgang van je woonkamer naar je tuin maakt. Organiseer je een barbecue, dan loop je makkelijk binnen en buiten, zelfs met je handen vol. Zit je binnen, dan geniet je dankzij je schuifdeuren toch van het prachtige zicht op je tuin. Zeker in België is een schuifdeur dan ook een absolute meerwaarde voor je woning.

Een schuifdeur vergroot optisch je woonkamer

Als je aan je woning een tuin of terras wil aanleggen, is het een goed idee om ook een glazen schuifdeur te voorzien. Simpelweg omdat dit zoveel voldoening schenkt. Niet alleen heb je de ganse dag het fantastische zicht op je tuin, je vergroot ook nog eens optisch je woonkamer. Schuifdeuren zijn dan ook ideaal op dagen met twijfelachtig weer of wanneer het je buiten te warm is. Je woonkamer lijkt eens zo groot en er valt ook meer natuurlijk daglicht binnen. Je humeur wordt op slag beter, iets wat je huisgenoten ook zullen appreciëren.

Tal van pluspunten

Maar schuifdeuren hebben nog meer voordelen. Zo draaien ze niet open, waardoor je heel wat ruimte bespaart. Bovendien zijn ze inbraakveilig, wat eveneens mooi meegenomen is. Alle schuifdeuren van Van pellicom zijn voorzien van een hoogkwalitatief afsluitsysteem. Als je dan ook nog weet dat onze schuifdeuren uitstekende isolatiewaarden kunnen voorleggen, dan is er geen enkele reden meer om nog te twijfelen.

Schuifdeur voor de tuin: snel, vakkundig en op maat

Ben je op zoek naar kwalitatieve schuifdeuren om ’s zomers nog meer van je tuin en/of je terras te genieten? Neem dan zeker contact met ons op. We garanderen een snelle plaatsing en piekfijne afwerking. Uiteraard kan je steeds een gratis offerte aanvragen.

Lees alle nieuwsberichten