Ramen vervangen

Geef je woning opnieuw een frisse uitstraling

Gaan je ramen al een tijdje mee en heeft de tijd zijn impact laten gelden? Begint de verf af te bladderen of hebben ze niet meer hun originele kleur? Dan is het moment aangebroken om je ramen te vervangen om zo je gevel te verfraaien en je woning een gloednieuwe look te geven. Ook al zijn ze eerder discreet aanwezig, toch is de impact van ramen op de uitstraling van je huis niet te onderschatten. Je zal versteld staan van het resultaat.

Ramen vervangen: een prachtige woning en minder energieverbruik

Ramen vervangen doe je om twee redenen. Enerzijds is het een perfect middel om je woning mooier te maken en op te waarderen. Anderzijds is de isolatiewaarde van nieuwe ramen een pak hoger waardoor je minder energie verbruikt en je energiefactuur een stuk lager wordt. Door je ramen te vervangen, boek je dus dubbele winst.

Huis nieuwe ramen

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Ramen vervangen: hou rekening met verschillende factoren

Ramen vervangen doe je uiteraard niet zomaar. Een goede voorbereiding is belangrijk. Er zijn heel wat factoren waarmee je rekening moet houden: het materiaal van de ramen, de kleur en je budget zijn de voornaamste. Uiteraard moeten de nieuwe ramen ook perfect bij je gevel passen zodat het volledige plaatje klopt.

Kies ramen met een hoge isolatiewaarde

Energie-efficiëntie komt hoe langer hoe meer in de picture. Met de stijgende energieprijzen is het meer dan ooit een hot topic. Ramen met een hoge isolatiewaarde en hoogrendementsglas zijn een uitstekende oplossing om minder energie te verbruiken en de cijfers op je energiefactuur te zien dalen. Je ramen vervangen is dus een ideale manier om je energieverbruik in te perken. Bovendien ontvang je er van de overheid een mooie premie voor.

Ramen vervangen? Dat is specialistenwerk!

Ramen vervangen is specialistenwerk. Daarvoor doe je dus best een beroep op iemand die kennis van zaken heeft. Bij Van pellicom hebben we ervaring te koop! We zijn een betrouwbare partner om het karwei tot een goed eind te brengen. Wil je onze expertise inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

burengerucht

Burengerucht? Verminder de overlast met geluidsisolerende ramen

Door | PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Toch kunnen buren ook weleens voor overlast zorgen. Een luide grasmaaier op zondag, een pittige discussie met argumenten boven de 90 decibel of een metalminnende tienerzoon: burengerucht kan behoorlijk hinderlijk zijn. De oplossing? Een degelijke akoestische isolatie. Zeker als je in een rij- of een koppelwoning woont, is dat een absolute must. Ook de keuze van de juiste ramen spelen daarbij een belangrijke rol. Lees meer…

schuifdeur tuin

Met een schuifdeur geniet je des te meer van je tuin

Door | PVC deuren | Geen reacties

Vooral in de zomer zijn schuifdeuren een grote troef. Waarom? Omdat je met een schuifdeur een naadloze overgang van je woonkamer naar je tuin maakt. Organiseer je een barbecue, dan loop je makkelijk binnen en buiten, zelfs met je handen vol. Zit je binnen, dan geniet je dankzij je schuifdeuren toch van het prachtige zicht op je tuin. Zeker in België is een schuifdeur dan ook een absolute meerwaarde voor je woning.

Een schuifdeur vergroot optisch je woonkamer

Als je aan je woning een tuin of terras wil aanleggen, is het een goed idee om ook een glazen schuifdeur te voorzien. Simpelweg omdat dit zoveel voldoening schenkt. Niet alleen heb je de ganse dag het fantastische zicht op je tuin, je vergroot ook nog eens optisch je woonkamer. Schuifdeuren zijn dan ook ideaal op dagen met twijfelachtig weer of wanneer het je buiten te warm is. Je woonkamer lijkt eens zo groot en er valt ook meer natuurlijk daglicht binnen. Je humeur wordt op slag beter, iets wat je huisgenoten ook zullen appreciëren.

Tal van pluspunten

Maar schuifdeuren hebben nog meer voordelen. Zo draaien ze niet open, waardoor je heel wat ruimte bespaart. Bovendien zijn ze inbraakveilig, wat eveneens mooi meegenomen is. Alle schuifdeuren van Van pellicom zijn voorzien van een hoogkwalitatief afsluitsysteem. Als je dan ook nog weet dat onze schuifdeuren uitstekende isolatiewaarden kunnen voorleggen, dan is er geen enkele reden meer om nog te twijfelen.

Schuifdeur voor de tuin: snel, vakkundig en op maat

Ben je op zoek naar kwalitatieve schuifdeuren om ’s zomers nog meer van je tuin en/of je terras te genieten? Neem dan zeker contact met ons op. We garanderen een snelle plaatsing en piekfijne afwerking. Uiteraard kan je steeds een gratis offerte aanvragen.

Lees alle nieuwsberichten