Voordelen & premies

Hieronder vindt u een overzicht van de voordelen en premies waarvoor u in aanmerking komt als u kiest voor PVC ramen & deuren van Van pellicom.
Van pellicom NV, al bijna 50 jaar fabrikant van PVC ramen & deuren, helpt u graag bij het in orde brengen van de nodige formaliteiten hiervoor!

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Gemeentelijke premies

In bijna alle Vlaamse gemeenten kunnen subsidies worden aangevraagd voor verbouwingen, renovaties en speciale investeringen. Via de Premiezoeker en Het Portaal kan u snel te weten komen op welke premies u recht hebt!

> Meer info op www.vlaanderen.be

Slechts 6% BTW voor renovatie

Renovatiewerken aan woningen ouder dan 5 jaar profiteren van een lager BTW-tarief. U betaalt maar 6% BTW in plaats van 21% als u de ramen in een oudere woning laat vervangen. Hiervoor dient u enkel een renovatieattest in te vullen. We bezorgen dit attest samen met uw offerte.

> Meer info op www.bouwenenwonen.be

Renovatiepremie van de Vlaamse Overheid (Vlaamse renovatiepremie)

De vroegere Vlaamse renovatiepremie is gewijzigd vanaf 1 december 2014 en wordt omgezet naar een belastingvoordeel.

> Meer info te vinden op Wonen-Vlaanderen

Premie voor hoogrendementsglas

Van pellicom kiest voor hoogrendementbeglazing in alle PVC ramen. Hiervoor krijgt u van de netbeheerder (bv. Eandis) €12 per vierkante meter glas die u laat plaatsen of vervangen. Bij de eindfactuur krijgt u van ons alle nodige informatie en documenten.

De nieuwe combipremie: premie voor het plaatsen van hoogrendementsbeglazing in combinatie met muurisolatie

De premie voor muurisolatie blijft identiek, de verhoging is enkel van toepassing voor beglazing. Bij vervanging enkel glas: €48/m² (Ug-waarde max 1,1 W/m²K, Uw-waarde 1,7 W/ m²K), met een maximum van €1.680. Bovendien geldt de gecombineerde premie enkel indien alle enkele of gewoon dubbele beglazing met een U-waarde van 2,9 W/m²K of slechter in de van muurisolatie incl. raamwerk voorziene gevels of geveldelen wordt vervangen.

> Lees meer over de nieuwe combipremie vanaf 2014!

Premie voor inbraakpreventie

De premie voor inbraakpreventie werd vanaf 1 januari 2015 afgeschaft voor in het Vlaams en Waals Gewest. Ze is nog wel steeds geldig in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

> Meer info te vinden op Vlaanderen.be

Vlaamse verbeteringspremie

Voldoe je aan de meeste voorwaarden van de renovatiepremie, maar vergt je project een minder grote investering? Dan is misschien de Vlaamse Verbeteringspremie iets voor jou? Ook hier worden voorwaarden gesteld rond het inkomen, de woning en de facturen. Per bouwonderdeel worden vaste premiebedragen toegekend.

> Lees meer over de Vlaamse verbeteringspremie!

> Meer info op www.wonenvlaanderen.be

Vlaamse erfgoedpremie (vanaf 01/01/2015)

Vanaf bovenvermelde datum kan je recht hebben op de Vlaamse erfgoedpremie, indien je maatregelen, werken of diensten moet uitvoeren die noodzakelijk zijn voor het behoud of de herwaardering van erfgoedkenmerken en -elementen.

> Meer info op Premiezoeker.be

Vraag een voordeelcheque aan

Een investering in Zendow ramen en deuren van Deceuninck levert u altijd winst op. Ga naar de website www.haalmeeruituwramen.be en vraag uw cheque aan!

Zendow PVC profielen

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

 

Laatste nieuwsberichten

burengerucht

Burengerucht? Verminder de overlast met geluidsisolerende ramen

Door | PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Toch kunnen buren ook weleens voor overlast zorgen. Een luide grasmaaier op zondag, een pittige discussie met argumenten boven de 90 decibel of een metalminnende tienerzoon: burengerucht kan behoorlijk hinderlijk zijn. De oplossing? Een degelijke akoestische isolatie. Zeker als je in een rij- of een koppelwoning woont, is dat een absolute must. Ook de keuze van de juiste ramen spelen daarbij een belangrijke rol. Lees meer…

schuifdeur tuin

Met een schuifdeur geniet je des te meer van je tuin

Door | PVC deuren | Geen reacties

Vooral in de zomer zijn schuifdeuren een grote troef. Waarom? Omdat je met een schuifdeur een naadloze overgang van je woonkamer naar je tuin maakt. Organiseer je een barbecue, dan loop je makkelijk binnen en buiten, zelfs met je handen vol. Zit je binnen, dan geniet je dankzij je schuifdeuren toch van het prachtige zicht op je tuin. Zeker in België is een schuifdeur dan ook een absolute meerwaarde voor je woning.

Een schuifdeur vergroot optisch je woonkamer

Als je aan je woning een tuin of terras wil aanleggen, is het een goed idee om ook een glazen schuifdeur te voorzien. Simpelweg omdat dit zoveel voldoening schenkt. Niet alleen heb je de ganse dag het fantastische zicht op je tuin, je vergroot ook nog eens optisch je woonkamer. Schuifdeuren zijn dan ook ideaal op dagen met twijfelachtig weer of wanneer het je buiten te warm is. Je woonkamer lijkt eens zo groot en er valt ook meer natuurlijk daglicht binnen. Je humeur wordt op slag beter, iets wat je huisgenoten ook zullen appreciëren.

Tal van pluspunten

Maar schuifdeuren hebben nog meer voordelen. Zo draaien ze niet open, waardoor je heel wat ruimte bespaart. Bovendien zijn ze inbraakveilig, wat eveneens mooi meegenomen is. Alle schuifdeuren van Van pellicom zijn voorzien van een hoogkwalitatief afsluitsysteem. Als je dan ook nog weet dat onze schuifdeuren uitstekende isolatiewaarden kunnen voorleggen, dan is er geen enkele reden meer om nog te twijfelen.

Schuifdeur voor de tuin: snel, vakkundig en op maat

Ben je op zoek naar kwalitatieve schuifdeuren om ’s zomers nog meer van je tuin en/of je terras te genieten? Neem dan zeker contact met ons op. We garanderen een snelle plaatsing en piekfijne afwerking. Uiteraard kan je steeds een gratis offerte aanvragen.

Lees alle nieuwsberichten