Over Van pellicom

Onze missie als raamspecialist

Van pellicom is een toonaangevende onderneming die PVC ramen en deuren alsook toebehoren levert, zowel aan consumenten als aan aannemers, huisvestingsmaatschappijenen bouwpromotoren. Onze zorg voor kwaliteit en efficiëntie resulteert in duidelijke afspraken met de opdrachtgevers, een accurate opvolging van de werkzaamheden en een perfecte afwerking. De ervaring van onze medewerkers en onze ingesteldheid zorgen voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding tot tevredenheid van onze klanten.

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

De waarden van Van pellicom

Het tevreden stellen van onze klanten moet de basis zijn van onze zakenfilosofie. Door kwaliteit en efficiëntie te koppelen aan vooruitstrevendheid willen wij succesvol ondernemen. Wij geloven dat mensen het belangrijkste zijn. Daarom staat de mens centraal. Wij geloven in zijn wil om zijn verantwoordelijkheid op te nemen en met iedereen samen te werken tot het bereiken van de doelstellingen van het bedrijf.

Onze kwaliteitsgaranties

Met de PVC ramen en PVC deuren uit de Zendow-serie van Deceuninck bieden we een uitgebreid standaardgamma raam- en deurprofielen aan. Zowel de grondstoffen als het raamsysteem op zich voldoen volledig aan alle normeringen.

Van pellicom behaalde zelf het KIWA-certificaat voor zijn kwaliteitsvolle productie en plaatsing. Dit kwaliteitslabel garandeert dat onze producten steeds aan hoge kwalitatieve normen voldoen.

Onze doelstellingen

Voor onze klanten: Van pellicom begeleidt de opdrachten op een professionele wijze, zodat correcte informatie gepaard gaat met een stipte opvolging van de montage en een klantgerichte nazorg.

Voor onze medewerkers: Van pellicom biedt zijn medewerkers een aangename en zo veilig mogelijke werkomgeving. Daarbij willen we onze medewerkers stimuleren om zichzelf te ontplooien door opleiding en een goede begeleiding zodat zij kunnen bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf.

> Bekijk enkele referenties van vroegere projecten voor meer informatie.

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

de vrieskou buitenhouden

De vrieskou buitenhouden? Investeer in isolerende ramen en deuren

Door | PVC isolatie, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

De winter is nu echt in aantocht en je weet wat dat betekent: tijd om mutsen en sjaals uit de kast te halen en de verwarming een graadje hoger te draaien. Als je niet wil dat alle warmte zomaar naar buiten ontsnapt, is het cruciaal om je woning degelijk te isoleren. Om de vrieskou buiten te houden en de warmte binnen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Lees meer…

nieuwbouw

Nieuwbouw gepland? Kies de juiste ramen en deuren!

Door | PVC deuren, PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Heel wat mensen dromen ervan om een eigen woning te bouwen. In tegenstelling tot bij een renovatie of een instapklare woning kun je bij nieuwbouw alles tot in de kleinste details zélf bepalen. Dat betekent wel dat je een waslijst aan beslissingen zult moeten maken. Van het soort gevelbekleding tot de kleur van de lichtschakelaars: de keuze ligt volledig in jouw handen. Onze tip: besteed zeker ook voldoende aandacht aan de keuze van je ramen en deuren. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten