Over Van pellicom

Onze missie als raamspecialist

Van pellicom is een toonaangevende onderneming die PVC ramen en deuren alsook toebehoren levert, zowel aan consumenten als aan aannemers, huisvestingsmaatschappijenen bouwpromotoren. Onze zorg voor kwaliteit en efficiëntie resulteert in duidelijke afspraken met de opdrachtgevers, een accurate opvolging van de werkzaamheden en een perfecte afwerking. De ervaring van onze medewerkers en onze ingesteldheid zorgen voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding tot tevredenheid van onze klanten.

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

De waarden van Van pellicom

Het tevreden stellen van onze klanten moet de basis zijn van onze zakenfilosofie. Door kwaliteit en efficiëntie te koppelen aan vooruitstrevendheid willen wij succesvol ondernemen. Wij geloven dat mensen het belangrijkste zijn. Daarom staat de mens centraal. Wij geloven in zijn wil om zijn verantwoordelijkheid op te nemen en met iedereen samen te werken tot het bereiken van de doelstellingen van het bedrijf.

Onze kwaliteitsgaranties

Met de PVC ramen en PVC deuren uit de Zendow-serie van Deceuninck bieden we een uitgebreid standaardgamma raam- en deurprofielen aan. Zowel de grondstoffen als het raamsysteem op zich voldoen volledig aan alle normeringen.

Van pellicom behaalde zelf het KIWA-certificaat voor zijn kwaliteitsvolle productie en plaatsing. Dit kwaliteitslabel garandeert dat onze producten steeds aan hoge kwalitatieve normen voldoen.

Onze doelstellingen

Voor onze klanten: Van pellicom begeleidt de opdrachten op een professionele wijze, zodat correcte informatie gepaard gaat met een stipte opvolging van de montage en een klantgerichte nazorg.

Voor onze medewerkers: Van pellicom biedt zijn medewerkers een aangename en zo veilig mogelijke werkomgeving. Daarbij willen we onze medewerkers stimuleren om zichzelf te ontplooien door opleiding en een goede begeleiding zodat zij kunnen bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf.

Onze partners

Om u te verzekeren van PVC ramen en deuren van de beste kwaliteit, werkt Van pellicom enkel samen met de besten in het vak. Zo kunnen we een kwaliteitsvol product opleveren en zijn we steeds mee met de laatste nieuwtjes en meest recente technologieën!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

s-peil

Het S-peil vervangt het K-peil: zó zit dat

By | Energiebesparend, Verbouwen & renoveren | No Comments

Sinds begin dit jaar is de EPB-regelgeving aangepast. Een van de opvallendste nieuwigheden is de introductie van het S-peil of schilpeil, een nieuwe parameter voor de energieprestaties van woningen. Die moet de tekortkomingen van de vorige parameter voor woningen, het K-peil, en de netto-energiebehoefte (NE) oplossen. Wil je weten hoe het precies zit met dat nieuwe S-peil? Ontdek het in dit artikel. Read More

Lees alle nieuwsberichten