Voordelen & premies

Hieronder vindt u een overzicht van de voordelen en premies waarvoor u in aanmerking komt als u kiest voor PVC ramen & deuren van Van pellicom.
Van pellicom NV, al bijna 50 jaar fabrikant van PVC ramen & deuren, helpt u graag bij het in orde brengen van de nodige formaliteiten hiervoor!

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Gemeentelijke premies

In bijna alle Vlaamse gemeenten kunnen subsidies worden aangevraagd voor verbouwingen, renovaties en speciale investeringen. Via de Premiezoeker en Het Portaal kan u snel te weten komen op welke premies u recht hebt!

> Meer info op www.vlaanderen.be

Slechts 6% BTW voor renovatie

Renovatiewerken aan woningen ouder dan 5 jaar profiteren van een lager BTW-tarief. U betaalt maar 6% BTW in plaats van 21% als u de ramen in een oudere woning laat vervangen. Hiervoor dient u enkel een renovatieattest in te vullen. We bezorgen dit attest samen met uw offerte.

> Meer info op www.bouwenenwonen.be

Renovatiepremie van de Vlaamse Overheid (Vlaamse renovatiepremie)

De vroegere Vlaamse renovatiepremie is gewijzigd vanaf 1 december 2014 en wordt omgezet naar een belastingvoordeel.

> Meer info te vinden op Wonen-Vlaanderen

Premie voor hoogrendementsglas

Van pellicom kiest voor hoogrendementbeglazing in alle PVC ramen. Hiervoor krijgt u van de netbeheerder (bv. Eandis) €12 per vierkante meter glas die u laat plaatsen of vervangen. Bij de eindfactuur krijgt u van ons alle nodige informatie en documenten.

De nieuwe combipremie: premie voor het plaatsen van hoogrendementsbeglazing in combinatie met muurisolatie

De premie voor muurisolatie blijft identiek, de verhoging is enkel van toepassing voor beglazing. Bij vervanging enkel glas: €48/m² (Ug-waarde max 1,1 W/m²K, Uw-waarde 1,7 W/ m²K), met een maximum van €1.680. Bovendien geldt de gecombineerde premie enkel indien alle enkele of gewoon dubbele beglazing met een U-waarde van 2,9 W/m²K of slechter in de van muurisolatie incl. raamwerk voorziene gevels of geveldelen wordt vervangen.

> Lees meer over de nieuwe combipremie vanaf 2014!

Premie voor inbraakpreventie

De premie voor inbraakpreventie werd vanaf 1 januari 2015 afgeschaft voor in het Vlaams en Waals Gewest. Ze is nog wel steeds geldig in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

> Meer info te vinden op Vlaanderen.be

Vlaamse verbeteringspremie

Voldoe je aan de meeste voorwaarden van de renovatiepremie, maar vergt je project een minder grote investering? Dan is misschien de Vlaamse Verbeteringspremie iets voor jou? Ook hier worden voorwaarden gesteld rond het inkomen, de woning en de facturen. Per bouwonderdeel worden vaste premiebedragen toegekend.

> Lees meer over de Vlaamse verbeteringspremie!

> Meer info op www.wonenvlaanderen.be

Vlaamse erfgoedpremie (vanaf 01/01/2015)

Vanaf bovenvermelde datum kan je recht hebben op de Vlaamse erfgoedpremie, indien je maatregelen, werken of diensten moet uitvoeren die noodzakelijk zijn voor het behoud of de herwaardering van erfgoedkenmerken en -elementen.

> Meer info op Premiezoeker.be

Vraag een voordeelcheque aan

Een investering in Zendow ramen en deuren van Deceuninck levert u altijd winst op. Ga naar de website www.haalmeeruituwramen.be en vraag uw cheque aan!

Zendow PVC profielen

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

 

Laatste nieuwsberichten

s-peil

Het S-peil vervangt het K-peil: zó zit dat

By | Energiebesparend, Verbouwen & renoveren | No Comments

Sinds begin dit jaar is de EPB-regelgeving aangepast. Een van de opvallendste nieuwigheden is de introductie van het S-peil of schilpeil, een nieuwe parameter voor de energieprestaties van woningen. Die moet de tekortkomingen van de vorige parameter voor woningen, het K-peil, en de netto-energiebehoefte (NE) oplossen. Wil je weten hoe het precies zit met dat nieuwe S-peil? Ontdek het in dit artikel. Read More

Lees alle nieuwsberichten