Design ramen: het neusje van de zalm!

design ramen

Design ramen zijn elegant en staan garant voor kwaliteit. Ze passen volledig in de hedendaagse trend die minimalisme en strakheid combineert. Dankzij de juiste design ramen til je de look van je woning naar ongekende hoogten. Ze hebben fijne profielen en zorgen voor een optimale lichtinval die de sfeer en het ruimtelijke gevoel in je interieur bevordert.

Design ramen in verschillende kleuren

Kleuren bieden ontzettend veel mogelijkheden en zijn niet alleen voor de inrichting van je interieur van groot belang. Ze zijn ook bepalend voor de look van je gevel. Je kunt een harmonieus geheel creëren of design ramen met een opvallende kleur als accent gebruiken. Hoe je de juiste keuze maakt? Door gebruik te maken van de RAL-kleuren. Ze vormen een goeie leidraad om een kleur te kiezen die bij je woning en je smaak past. Je kiest uit maar liefst 210 tinten die allemaal tot hun recht komen in combinatie met PVC ramen!

pvc ramen

Design in combinatie met energiezuinigheid

Ramen hebben een grote impact op de uitstraling van je gevel. Maar er is meer. Ze zijn ook bepalend voor de energiezuinigheid van je woning. Dankzij isolerende ramen ben je er zeker van dat je energieverbruik binnen de perken blijft. Kies voor raamprofielen met verschillende luchtkamers en let erop dat je hoogrendementsglas laat plaatsen. De combinatie van beide garandeert een lage energiefactuur en ook het milieu vaart er wel bij.

PVC ramen zijn synoniem met elegantie

Ben je op zoek naar design ramen die de uitstraling van je gevel ten goede komt? Dan zijn PVC ramen een uitstekende keuze. Neem contact met ons op en laat je bijstaan door een van onze experts. Je kunt ook altijd een gratis offerte aanvragen.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!