Hoogrendementsglas: de troeven!

Ben je bezig met een nieuwbouwproject of zijn je ramen aan vervanging toe? Dan is er eigenlijk geen reden denkbaar om niet voor hoogrendementsglas te kiezen. De isolatiewaarde is de grootste troef van hoogrendementsbeglazing, maar er zijn er nog andere. We zetten ze even op een rijtje.

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Hoogrendementsglas doet je energie besparen

Hoogrendementsglas isoleert vijf keer beter dan enkel glas en drie keer beter in vergelijking met dubbel glas. Gevolg? De warmte blijft langer binnen, je moet minder verwarmen en je betaalt minder energiekosten. Bovendien blijft je woning in de zomer lekker fris.

Hoogrendementsbeglazing verhoogt comfort

Hoogrendementsglas zorgt er niet alleen voor dat je minder energie verbruikt, ook het comfort binnenshuis gaat erop vooruit. Tijdens de winter ontsnapt de warmte minder snel naar buiten, terwijl je woning bij warme temperaturen niet in een sauna verandert.

Extra troeven

Energie-efficiëntie is een domein waarop hoogrendementsglas goed scoort, maar daar blijft het niet bij. Dit soort beglazing houdt ook geluid tegen en maakt het inbrekers extra moeilijk om via een raam je woning binnen te dringen. Bovendien heeft hoogrendementsbeglazing ook een zonwerende werking.

Hoogrendementsglas: iets voor jou?

Ben je op zoek naar ramen met een hoge isolatiewaarde die je energiefactuur drastisch doen dalen? Dan is hoogrendementsglas de ideale oplossing. Neem contact met ons op voor een gratis offerte. Bij Van Pellicom krijg je advies op maat en ben je aan het juiste adres voor echt vakwerk!

Gratis offerte!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

de vrieskou buitenhouden

De vrieskou buitenhouden? Investeer in isolerende ramen en deuren

Door | PVC isolatie, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

De winter is nu echt in aantocht en je weet wat dat betekent: tijd om mutsen en sjaals uit de kast te halen en de verwarming een graadje hoger te draaien. Als je niet wil dat alle warmte zomaar naar buiten ontsnapt, is het cruciaal om je woning degelijk te isoleren. Om de vrieskou buiten te houden en de warmte binnen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Lees meer…

nieuwbouw

Nieuwbouw gepland? Kies de juiste ramen en deuren!

Door | PVC deuren, PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Heel wat mensen dromen ervan om een eigen woning te bouwen. In tegenstelling tot bij een renovatie of een instapklare woning kun je bij nieuwbouw alles tot in de kleinste details zélf bepalen. Dat betekent wel dat je een waslijst aan beslissingen zult moeten maken. Van het soort gevelbekleding tot de kleur van de lichtschakelaars: de keuze ligt volledig in jouw handen. Onze tip: besteed zeker ook voldoende aandacht aan de keuze van je ramen en deuren. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten