Ramen vervangen

Geef je woning opnieuw een frisse uitstraling

Gaan je ramen al een tijdje mee en heeft de tijd zijn impact laten gelden? Begint de verf af te bladderen of hebben ze niet meer hun originele kleur? Dan is het moment aangebroken om je ramen te vervangen om zo je gevel te verfraaien en je woning een gloednieuwe look te geven. Ook al zijn ze eerder discreet aanwezig, toch is de impact van ramen op de uitstraling van je huis niet te onderschatten. Je zal versteld staan van het resultaat.

Ramen vervangen: een prachtige woning en minder energieverbruik

Ramen vervangen doe je om twee redenen. Enerzijds is het een perfect middel om je woning mooier te maken en op te waarderen. Anderzijds is de isolatiewaarde van nieuwe ramen een pak hoger waardoor je minder energie verbruikt en je energiefactuur een stuk lager wordt. Door je ramen te vervangen, boek je dus dubbele winst.

Huis nieuwe ramen

Gratis prijsofferte

Mijn offerte

Uw besparing

Bereken mijn besparing

Kleurensimulatie

Mijn simulatie

Testimonials

Neem een kijkje

Ramen vervangen: hou rekening met verschillende factoren

Ramen vervangen doe je uiteraard niet zomaar. Een goede voorbereiding is belangrijk. Er zijn heel wat factoren waarmee je rekening moet houden: het materiaal van de ramen, de kleur en je budget zijn de voornaamste. Uiteraard moeten de nieuwe ramen ook perfect bij je gevel passen zodat het volledige plaatje klopt.

Kies ramen met een hoge isolatiewaarde

Energie-efficiëntie komt hoe langer hoe meer in de picture. Met de stijgende energieprijzen is het meer dan ooit een hot topic. Ramen met een hoge isolatiewaarde en hoogrendementsglas zijn een uitstekende oplossing om minder energie te verbruiken en de cijfers op je energiefactuur te zien dalen. Je ramen vervangen is dus een ideale manier om je energieverbruik in te perken. Bovendien ontvang je er van de overheid een mooie premie voor.

Ramen vervangen? Dat is specialistenwerk!

Ramen vervangen is specialistenwerk. Daarvoor doe je dus best een beroep op iemand die kennis van zaken heeft. Bij Van pellicom hebben we ervaring te koop! We zijn een betrouwbare partner om het karwei tot een goed eind te brengen. Wil je onze expertise inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder!

jaar expertise, knowhow & ervaring

Onze producten zijn 100% Belgisch

3 toonzalen in België

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk

Laatste nieuwsberichten

de vrieskou buitenhouden

De vrieskou buitenhouden? Investeer in isolerende ramen en deuren

Door | PVC isolatie, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

De winter is nu echt in aantocht en je weet wat dat betekent: tijd om mutsen en sjaals uit de kast te halen en de verwarming een graadje hoger te draaien. Als je niet wil dat alle warmte zomaar naar buiten ontsnapt, is het cruciaal om je woning degelijk te isoleren. Om de vrieskou buiten te houden en de warmte binnen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Lees meer…

nieuwbouw

Nieuwbouw gepland? Kies de juiste ramen en deuren!

Door | PVC deuren, PVC ramen, PVC ramen en deuren nieuws | Geen reacties

Heel wat mensen dromen ervan om een eigen woning te bouwen. In tegenstelling tot bij een renovatie of een instapklare woning kun je bij nieuwbouw alles tot in de kleinste details zélf bepalen. Dat betekent wel dat je een waslijst aan beslissingen zult moeten maken. Van het soort gevelbekleding tot de kleur van de lichtschakelaars: de keuze ligt volledig in jouw handen. Onze tip: besteed zeker ook voldoende aandacht aan de keuze van je ramen en deuren. Lees meer…

Lees alle nieuwsberichten