Een halve eeuw ervaring garandeert de perfecte nieuwe ramen

Onze expertise laat ons toe om voor iedere woning nieuwe ramen op maat te maken. Ramen en deuren maken we dan ook niet zomaar, iedere woning is uniek en dat vertaalt zich ook naar onze energiebesparende beglazing en een uitgebreid aanbod op vlak van kleur en stijl.

nieuwe ramen kopen van de hoogste kwaliteit

Bij Van pellicom ijveren we steeds voor een perfecte afwerking. Dit doen we door enkel met de beste materialen te werken. Zo gebruiken we enkel PVC profielen van Deceuninck vanwege hun superieure kwaliteit en duurzame karakter. De Zendow serie van Deceuninck staat bekend voor zijn sterk isolerende eigenschappen zowel op akoestisch als thermisch vlak. Bovendien is er extra aandacht besteed aan inbraakbeveiliging zonder uw keuze op vlak van kleur en stijl te beperken. Kortom wij garanderen dat u tevreden zal zijn over uw nieuwe ramen!

nieuwe ramen kopen

Uitgebreide keuze beglazing

Bij PVC ramen en deuren is het uiteraard vanzelfsprekend dat we extra aandacht besteden aan de beglazing. Door dubbele beglazing kan u energie besparen tot wel €25 per jaar per raam in vergelijking met enkel glas. U heeft echter veel meer keuze dan enkel isolatie. Op basis van uw noden kunnen we tal van mogelijkheden aanbieden zoals gelaagd veiligheidsglas, zonwerende beglazing of gezandstraald glas.

Voor iedere stijl bieden we nieuwe ramen op maat!

Onze PVC ramen en deuren zijn niet alleen aantrekkelijk door hun uitstekende kwaliteit, ze zijn ook erg stijlvol. Iedereen heeft zijn eigen visie voor stijlvolle nieuwe ramen, daarom laten we aan u de keuze. Hiervoor bieden we een uitgebreid kleurenpalet aan dat uniek is op de PVC markt. Ook de uitvoering kan aangepast worden aan uw voorkeuren, we hebben drie mogelijkheden: uitvoeringen: gekleurd in de massa, houtstructuurfolie of gelakte coating. Voor PVC deuren kunt u bovendien kiezen voor sierpanelen van ANAF die een extra dimensie geven aan uw voordeur. Bezoek onze toonzaal in Bornem om de mogelijkheden van nieuwe ramen te ontdekken!

nieuwe ramen kopen? Contacteer ons nu!

Contacteer ons voor meer informatie nieuwe ramen kopen of vraag een gratis offerte!